User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
32 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Suni trafik

Detailing Bölüm Başkanı imprezaWRC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)

Suni trafik

FSM ve FSM'ye bağlantı yolları üzerinde arıza şeridinde saatlerce vardiyalı şekilde bekleyen Trafik Polis'leri nedeniyle inanılmaz suni bir trafik oluşuyor. Trafik Polisi'ni gören frene basıyor, sanki adamlar gözleriyle hız okuyor, ya da az önce atılan makası beyinden okuyabiliyor. Sırf şu suni trafik yüzünden normalde 10dk'de gidebildiğim yolu bugün 45dk'da gidebildim.
    Bu yöntemle belki cezaları yapıştırıp duruyorlar, arıza şeridini gereksiz kullananları ödüllendiriyorlar ama bu nedir ya, kaç aydır frene basmadan Ümraniye-Kadıköy istikametini geçemiyorum, yeni yapılan Mimar Sinan Camii'sinin civarında trafik resmen duvar gibi oluyor. Trafik Polis'lerinin olduğu noktayı geçer geçmezde trafik bir anda açılıyor.
    Yeni yılda umarım Trafik teşkilatı bu huyundan vaz geçer, daha akıllıca bir çözüm bulur diyeceğim ama daha ticari araçların kış lastiği denetimlerini yaparlar, yola kaplan gibi atlayıp sanki terörist yakalımış gibi davranıp kış lastiği takmayanlara yapıştırırlar cezaları.
    Özetle şunu gözlemledim, Trafik Polis'i neredeyse bilin ki orada trafik vardır.

muratburunce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    trafik görünce ani frene basarlar
    mobese görünce birden zınk diye 50'ye düşerler
    birde anlamadığım şerit değiştirirken frene basılır...
    •06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •

ENGean - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abi kesınlıkle katılıyorum ben öncden FSM yolunu cok kullanıyordum, dedıgın gıbı polısın oldugu yerde anlamsız bı trafık kılıtlenmesı oluyor.

RottingChrist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    4 senedir alibeyköy den akşam hisarüstüne gidiyorum. her akşam fsm köprü trafiğini çekiyordum 6 da çıksam 7:30 gibi evde oluyordum. fsm köprü tadilatı bittiğinden beri hasdal dan etiler çıkışına kadar en az 7 ekip sürekli her akşam bekliyor. ve bu yüzden ben artık evime 30 dk. da gidebiliyorum. eskiden emniyete dalan dalana. şu an yok öyle bir durum gayet memnunum. en sağ şeride geçiyorum cuma günleri hariç 30 dk. yı geçmez.

aslan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya daha önceden yaşanmış bir kazanın emniyet şeridine çekilmiş olmasına ragmen trafiğin kilit olmasına ne demeli?
    Karşı istikamet bile diğer taraftaki kazayı görmek için yavaşlıyor arkadaş anlamadım gitti ne meraklı bir milletiz yahu
    IMPOSSIBLE IS NOTHING

Yiğit G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yazın heryer bomboşken 3 ay boşlukta yapılmayan işler kışın yagmur çamurda yapılıyor.Komplo teorisi olabilir belki ama bunlar hep bilinçli yapılıyor gibi geliyor bana.İnsanların kafasını meşgul etmek , beyinlerini yormak için... Keza tv dizileride öyle... Şu 10 senede çıkan abidik gubidik dizilerin haddi hesabı yok..
    Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..

kadirsa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı muratburunce Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    trafik görünce ani frene basarlar
    mobese görünce birden zınk diye 50'ye düşerler
    birde anlamadığım şerit değiştirirken frene basılır...
    ^++&^&^'+&'^&'^&####$#£$>£$>£4 anladınız siz
    Bir ölür BİN DİRİLİRİZ...

Varlığım TÜRK Varlığına Armağan Olsun!

TarikS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi ama dedigin gibi o Mimar Sinan Camii'nin orasi gibi olan baglanti noktalari hep tikanmiyor muydu? Kavacik'ta da Umraniye'de de ayni sey yasaniyor cok uzun zamandir

Hatta o polislerden dolayi emniyet seritlerinden yapilan kaynaklar engellendigi icin anlik tikanmalar daha kisa suruyor bence, faydali bir is.

Umraniye Kavsakta elinde fotograf makinesiyle kaynaklayanlari fotograflayan bir memur gorup alkislamisligim vardir Ben onlardan kaynakli suni trafik olustugunu dusunmuyorum, hep vardi zaten o baglanti noktalarindaki trafik

Göki,ZD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TarikS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi ama dedigin gibi o Mimar Sinan Camii'nin orasi gibi olan baglanti noktalari hep tikanmiyor muydu? Kavacik'ta da Umraniye'de de ayni sey yasaniyor cok uzun zamandir

Hatta o polislerden dolayi emniyet seritlerinden yapilan kaynaklar engellendigi icin anlik tikanmalar daha kisa suruyor bence, faydali bir is.
    Daha onceden yoktu bole bisey, onceden otobandan gelen trafik cakmak koprusune biraz gelirdi ama sol 2 serit akardi, simdi atasehir sapaginda kitleniyo polisi gectinmi Ataturk caddesine tapagaz devam
    Alıntı B.Aktepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Para harcayan geçer, dua ile anca maneviyatınız güçlenir, aracınız güçlenmez.

TechTurkey Ranthor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    100 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    emniyete girene 1000 TL yazsınlar,
    sahte siren takanı da öpsünler
    Built to fall....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı TarikS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Umraniye Kavsakta elinde fotograf makinesiyle kaynaklayanlari fotograflayan bir memur gorup alkislamisligim vardir Ben onlardan kaynakli suni trafik olustugunu dusunmuyorum, hep vardi zaten o baglanti noktalarindaki trafik
    Önceden yoktu be Tarık, ben hafta içi hep o güzegahı kullanıp Kozyatağı'na gidiyorum, artık burama geldi diyebilirim.
    Eskiden Ataşehir girişinde biraz tıkanıklık oluyordu o da en fazla 2 şeridi etkiliyordu şimdi Polisler yüzünden 4 şerit dur kalk gidiyoruz, Polis'i geçer geçmezde sanki araçlar yerin dibine girmişcesine trafik bir anda açılıyor.
    Emniyet şeridine girmesinler diye 2 tane Polis dikiyorlar ama iyi güzelde bu çözüm nereye kadar gidecek. Hani EDS vardı, işe ayramıyor mu bu sistem?

Şimdi birde başımıza bus line çıkardılar zannedersin şehir içi Moskova gibi 4 şerit gidiş 4 şerit geliş var. Sahilde veya minibüs caddesinde zaten 2 şerit var bir tanesinide otobüse minibüse ayırdılar bu seferde insanları paranoyak yaptılar, serbest saat diliminde bile insanlar o ayrılmış şeridi korkarak kullanıyorlar.

Bu ben yaptım oldu zihniyeti hakiakten canımı sıkıyor, insan değişik birşey yapacağı zaman önce pilot bölge seçer, dener, bakar, olumlu mu, değil mi? Ne ara neyi denedin, kime neyi sordun da 100 metrede bir polis dikiyorsun, yolları belirli saatlere göre ayırıyorsun.

Bugün Karaköy'de işim vardı şansıma hırdavat..vs satılan ufak caddededen geçmek zorunda kaldım, az kaldı halk otobüsü şoförüne biber gazını boca edecektim, hoş tek olduğumdan muhtemelen sağ çıkartmazlardı ama gözümün kararmasına ramak kalmıştı. Herif kendine ayrılmış yolu bıraktı benim şeridime geçiyor, ama insanlık dışı bir yol alma modeli ile, haliyle bende çok düşük olan orta refüşe çıkıp yol vermedim geçtim önüne, çıldırdı garibim

individual - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dediğiniz olay türktelekom arenanın orda da sabahları oluyor bir tane polis sağ şeritde bariyerin orda duruyor.o polisi gören fren yapıyor sanki kaza var gibi kilit oluyor.
    Seat IBIZA FR

C U P R A L E O N

Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Ranthor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    emniyete girene 1000 TL yazsınlar,
    sahte siren takanı da öpsünler
    +1, cezayı yüksek tutsunlar böylelikle bütün gün polislerde otoban kenarında dikilmez. Hayır adamlarada yazık, bütün gün egzoz gazına maruz kalıyorlar.

mmged_jan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    emniyet şeridine girenler çakar siren takanlar far ayarı olmadan yola çıkanlar önce seni sollayıp sonra tekrar önüne kıranlar sol şeritten sağ serite dalan ticariler trafikten men edilsin hatta pavyona düşsün sıkıntı kalmaz
    Alıntı CasabLanca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    rwd olsun diyeceğim araç yokta keşke e30 önden çeker olsaydıda bu kadar apaçinin eline düşmeseydi
    Arabam benim can dostum bir nevi evcil hayvanım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ambulansların peşindeki sinekleride temzilemek için bi çare bulsalar...
    ambulans yardıryor yetişecem diye arkasındaki uyanıklarda onun açtıı yoldan gitmek için birbirini eziyor...
    1-2 kere denk geldi az kalsın ambulansa çarpacaklardı...
    •06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •

Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı individual Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dediğiniz olay türktelekom arenanın orda da sabahları oluyor bir tane polis sağ şeritde bariyerin orda duruyor.o polisi gören fren yapıyor sanki kaza var gibi kilit oluyor.
    Paranoyak ettiler insanları, korku toplumu yarattılar gurur duysunlar bu tabloyla. Ayrıca, bariyer kenarında dikilen bazı polisler milleti iyice paranoyak etmek için ellerinde ceza koçanınıda sallıyor sürücülerin gözlerinin içine bakıyor, röntgen falan mı çekiyorlar öyle dik dik bakıp anlamıyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı muratburunce Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ambulansların peşindeki sinekleride temzilemek için bi çare bulsalar...
    ambulans yardıryor yetişecem diye arkasındaki uyanıklarda onun açtıı yoldan gitmek için birbirini eziyor...
    1-2 kere denk geldi az kalsın ambulansa çarpacaklardı...
    Onun için bana göre tek çözüm herkes bulunduğu şerit içinde çekilip yol verecek. Yani sol şeritteki sola, sağ şeritteki sağa açılacak, ortası boş kalacak ambulans kesintisiz yapıştırıp gidecek, fermuar gibi olacağından eli mahkum kimse kimsenin önüne atlamaya kalkışamayacak veya ambulans peşine dalmaya kalkışamayacak.
    Bir ara bu modeli denediler ama sonra ne olduysa vaz mı geçtiler nedir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı imprezaWRC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Onun için bana göre tek çözüm herkes bulunduğu şerit içinde çekilip yol verecek. Yani sol şeritteki sola, sağ şeritteki sağa açılacak, ortası boş kalacak ambulans kesintisiz yapıştırıp gidecek, fermuar gibi olacağından eli mahkum kimse kimsenin önüne atlamaya kalkışamayacak veya ambulans peşine dalmaya kalkışamayacak.
    Bir ara bu modeli denediler ama sonra ne olduysa vaz mı geçtiler nedir.
    o fermuar modeli yurtdışında tamamda bizim ülkede uygulamak zor biraz... en basitiden dolmuşcularımız taksiclerimiz otobüscülerimiz adamlar ambulansın önüne kırıp yol alan adamlar onlarda bu zihniyet warken zor biraz bazı şeylerin uygulanması...

burakcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mmged_jan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    emniyet şeridine girenler çakar siren takanlar far ayarı olmadan yola çıkanlar önce seni sollayıp sonra tekrar önüne kıranlar sol şeritten sağ serite dalan ticariler trafikten men edilsin hatta pavyona düşsün sıkıntı kalmaz
    ben kesinlikle katılıyorum

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)