Merak etmeyin, erken seçim olursa onu da sıfırlarlar. Olan benim gibi korkup ödeyen enayilere olur :)
Hala her ay 60 küsür lira ödüyorum
Printable View
Merak etmeyin, erken seçim olursa onu da sıfırlarlar. Olan benim gibi korkup ödeyen enayilere olur :)
Hala her ay 60 küsür lira ödüyorum
Merak edip baktım da 595 TL olmuş öğrenci olduğum halde.Ödesek de hastaneye para veriyoruz ödemesek de.
konuyu görünce ben de e-devletten bi sorgulama yaptım, geçen yıl 400 küsürlerde yapılandırma yapmışlardı faiz affı yapmışlar, esas borç 113 lira kalmış son ödeme tarihi 30 nisan online tahsilattan kart ile ödedim geçtim.. bunların sağı solu pek belli olmaz
Valla arkadaş ödemiyecem ama can sıkıcı bi durum elin adamı kutuyla hap içer para ödemez ben bitane antibiyotik içmedim avantadan para ödettirecekler aq
Konuyu görünce baktım şimdi. Son ödeme nisan 30 olarak gözüküyor bende de..:confused:
Yapılandırma muhabbeti gündem olduğunda gidip yapılandırdım, bir asgari ücret borcum olduğunu öğrendim. Çevremdekiler ödemem için baskı yapsalar da ödemedim, birkaç ay sonra seçim muhabbeti oldu ve borçlar sıfırlandı. Borcumu ödememi söyleyenler ise kendi ödedikleriyle kaldı. Bu sene başında merak edip borcuma baktım 23 lira gözüküyordu. Şubat'ta tekrar baktığımda ise borcumun 509 liraya yükselmiş olduğunu gördüm. Bu durumu sorgulamak için SGK'ya gittiğimde ise, gişedeki beyefendi bana bu konuda bir şey bilmediğini, borcumu 30 Nisan - 1 Mayıs tarihlerine kadar ödemezsem faiziyle ekleneceğini söyledi. Çevremdekiler borcumu ödemem için tekrar baskı yapmaya başlamışlardı ki, sevgili Devlet Bahçeli ortaya erken seçim lafını attı. Ben şimdi bu borcu nasıl ödeyim?
seçimi kazanırlarsa af çıkarmadan önce, nasılsa 5 sene var, türk milleti balık hafızalı diyip öttüredebilirler.
yada dediğin gibi ödemediğin için ödüllendirilip, aferim sana diyip hediye olarak silebilirler de. gerçi yaşın 22. bence açık öğretime kayıt ol. sonra sildirebiliyorsun. maalesef bu gün başlayan öğrenciliğin bile geçmişteki gss borcunu silebiliyor.
10 bin tl di benım 2700 e dustu odemezsem tekrar 10 bın tl mı olacak :D
pek odemeye nıyetım yok :D
totali 2000-2500 üstünde olan trafik cezam çıktı sonradan, aradan 10 yıl olacak neredeyse, kimisi taa 2005 subaru sti den kalma, kimisi megane rs.
yani zaman aşımına uğrayacağına faiz binmiş. tabi ödemedim. sonra bir af çıktı, 400 tl gibi bir rakama kapattım tüm cezalarımı. ilk vergi dairesi uyarısında panik yapıp ödesem bende kendimi enayi gibi hissedecektim.
benim de aynı 10bin kusurdu 2700 gibi bir rakama düştü.2017 nisan a kadar olanlar aylık 50 tl den hesap edilecek.son 1 senelik borç için ise 50 tl artı faiz hesaplanacakmış.
Üstüme kayıtlı olan hiçbir şeyim yok,hayatım boyunca devlet hastanesinin kapısından girmişliğim yok,hep özel sağlık sigortam oldu.
Ama borçluyum :D:D
faydalanmayacağım şeyi niye ödeyeyim ki.
yoksa 60 tl artı faiz miydi :D
:d:d:d:d:d
evet ödememek mantıklıymış. yine ota b.ka af geliyor.
seçimi kaybetme korkusu ekonomiyi çökerttirecek bu heriflere. neyse emeklileri tavladı chp nin vaadiyle. ulan adamlar chp 2 maaş ikramiye dediğinde bekara karı boşamak kolay diyordu. şimdi seçimi kaybetme korkusuyla kendileri verdi aynı vaadi.
İstege bagli olarak ssk primlerimi odemek icin basvuru formu aldim bugun ssk dan.
Gss prim borcum oldugunu da soyledim.Onlar da islemlerin baslamasi icin borcun da odenmesi gerektigini soylediler.
Herneyse e-devletten borcuma baktim.3600 tl gibi bisi cikti(bu arada mayis ayinda borc 4400 du).Kartla odeyecektim odeme ekranina 184 tl borc geldi.Dedim sistemde sikinti var herhalde bankadan yapayim.Bankada da borc 184 tl cikti.
Onu da odemedim:))Odeme falan yapan var mi son zamanda?