Teşekkür ederim dostum bu güzel haber için sinirden başıma ağrılar girdi :)
Printable View
Sorgularken hangisini kullandınız. Ben denedim borçla ilgili olanları kişi bulunamadı uyarısı aldım.
https://sgk.ziraatbank.com.tr/
burdan sorguladım
ben agustosta mezun oldum uniden daha hiç birşey yapmadım. ama borcumda çıkmadı hayırmı acaba :D :)
oha be 1568 tl çıktı
Bilmiyorum farkındamısınız ama;
SSK prim gününüz doldu, artık yeter ben işten çıkayım emekli maaşını alana kadar yatayım dediğinizde, GSS için birşey ödemeyeceğinizi sanıyorsanız aldanıyorsunuz; maaş bağlanana kadarda her ay GSS primini ödeyeceksiniz.
Yok prim gün sayınız doldu, ama her ay emekli maaşınızı alana kadar çalıştınız o zamanda devlet baba senin daha alamadığın emekli maaşından her ay 2 TL'yi alıyor.
İki ucu otlu değnek, eminim bu durumda olan çok kişi vardır, ve eminim haberleri bile yoktur; ama yazık olan şu ki, devlet baba taksimetreyi çalıştırıyor.
Sağlık reformu sağlık reformu al sana sağlık reformu.
1477 lira olmuş.en kötü ne olur acaba haciz filan yapabilirlermi bu saçma şey yüzünden ?? gelen memuru döverim yeminle
akpli isen müslümansın yoksa değilsin
1800 lira olduğunu görünce dün, direk Sgk'ya koştum. Öğrenci belgesiyle gittim ve sildiler.
Öğrenci belgesi ile gidince siliyorlar :) Durumu güzelce izah etmek lazım orada ki görevliye.
Hocam ben bu yaz liseyi bitirdim, eylül de üni. ye başladım. Aralık ta bıraktım. Geçen ay baktığımda borç gözüküyordu. Lise diplomasıyla gittim sgk ya dedim borç çıktı vs vs diye, sildiler borcu. Sende bir şansını dene istersen diploma ile gidip durumu anlatıp:) 1060 TL borç gözüküyordu bende silindi şimdi.