her zaman ama yaz aylarında zor herkez dagılıyor denız ıs guc vs filan :D
Printable View
her zaman ama yaz aylarında zor herkez dagılıyor denız ıs guc vs filan :D
güncel olsun pazar günü 16:00 da margi kapalıda buluşalım diyoruz :)
Misafirliğe gidiyorum erken kalkarsak geleceğim :)
günkut ben geçerim 16da oraya gelen olur heralde :)
ben orada olacagim :)
Biraz geç geldim ama kimseyi bulamadım :)
İstanbul' a dönücektim ama geç kalınca bari bizimkilere bir süpriz yapayım dedim :D Metin Abi kapalı otoparkta değillerdi, ön tarafa çekmişlerdi araçları :)
Abi ben seni aradıktan sonra yanlarına gittim işte. Günkut, Levent, Yiğit vardı. Bir arkadaş daha vardı bu sefer ama adı aklıma gelmedi şuan, yeni tanıştık :) Günkut ben gittikten 10 dakika sonra filan kalktı, ben de 6' da ayrıldım yanlarından. Tayfa kaçta ayrıldı oradan haberim yok :)
6.40 gibi de biz kalktık cümleten, iyiydi bgn de haftaya aksiyon var hocam kameran varsa ayarla evlilik teklifi söz konusu meriç'i kapatcaz cumartesi akşam 10-10.30 civarı kimseye söz verme :D
Beyler kusura bakmayın ben gelemedim. Yeni araç ile kız arkadaşım ile Karağaaç sefası yapalım dedik. ***** vaktim de yoktu. Tekrar özür diliyorum.
evet beyler yeni hafta kritik hafta buluşma yarın organizasyon büyük ses verinde plan yapalım :D
lazım olanlar kamera ve fotoğraf makinası tanıdık çiçekçi tanıdık kemancı :D
edit: saat 21-21.30 arası yer meriç köprüsü heyecan büyük :D konuya sık giremeyebilirim hatun yanımda kimler gelebilir bi el sallasın hele :)
yarın mı cumartesi mi karar ver ona göre hatunla sözleşeyim bende :D
ben gelicem, her ne kadar kamera - araba vs olmasa da :)