kendisine aynen ileticem teşekkür ederim
Printable View
şimdi aklıma geldi,
opel servisine aracını bırakan bir bayan arkadaşım yolda kaldı ve sonrasında anlaşıldı ki servise iken aküsü sökülmüş bitik akü takılmış. bunu öğrenince ortalığı ayağa kaldırdı yurt dışında mail atmadığı yer bırakmadı. en son 3 sene önce görüşmüştük kendisi şu an opel servislerinde vip hizmet görüyorum diye şaka yapmıştı. ama gerçekten çok etkili oldu ve yanlış hatırlamıyorsam o aracın bir çok bakımını ücretsiz yaptırmıştı. şasesini kaydırdıkları aracı sahibine kakalamaya çalışmaları küfür gibi olmuş.
Geçmiş olsun, çok üzücü bir olay :o
koskoca doğuş grubunun adının lekelemişler al başka ver kardeşim koy onuda 2.ele neyin kafasındasın hala!!
bu servis hangi dünyada yaşıyo beee
allahtan sessiz sakin birine denk gelmişler
çoğu vag gurubu araç sahibinin, tüm bu adilikler yüzünden farklı markalara yönelmesine bir örnektir ama sadece tek bir örnek.. insan kendi ağacını taşlar mı yaa?..
gerçekten çok üzücü bir olay geçmiş olsun kesinlikle Almanya'ya genel müdürlüğüne direk mail atılması gerekir bu durumda..
bu nasil iş arkadaş yaa hangi dünyada yaşıyoruz
yuh artık yaaa nasıl bir ülkede yaşar olduk insanlarda dürüstlük saygınlık kalmamış madem bir hata var ortada servis bunu karşı tarafı mağdur etmeden çözmeli baktın olmuyor vericekn mahkemeye ugraşınlar şerefsizler...
öyle bi dunya yok yani mecbur degısecekler sankı adam pert arabayı surmek zorunda ya.verın mahkemeye ugrassınlar dogus oto sureklı sıkıntı cıkarmakta meshurdur zaten :)
arkadasın babası 2007 yılında passat aldı dogus oto ankaradan araca toplamda 20 bın km bınemdı 4 yıl ıcınde gecenlerde arabayı satmaya karar verdı aracı tanıdık bırıne satıcaz dıye dedık bak nekadar tanısanda al servıse gotur dıyoruz adma yok abı ben bılıyorum garajdan cıkmadı dıyor bızl zorla parasını bız vercez dedı aldı goturdu bırde ne gorelım arabanda 2 parca boyalı cıkdı...... orda bız anlamadık soklarda megerkı aracı bız teslım almadan once tır dan ındırırken surtmusler boyamıslar haberımız yok :D arkadasın babası ılk once kahve makınesınden kırmaya baslıyarak elıne negectıyse fırlattı :D devamı ***** ortalık karısdı adamlar sadece para vere bılırız oda ozamanın degerı ıle 3bın tl olur dedı :D oyle kaldı sattılar
doğusla iletisime gecsin
Bunu zaten işyerinin sigortası karşılayacak. Ve hiç bir suçu yokken o insanın aracının değeri düşecek. Çok büyük haksızlık. Mahkeme lehinize olacaktır. Ayrıca o son kontrolü yapan usta da dümbükmüş herhalde. Kaptırmış gitmiş mi ne yapmış 25.000 tl hasar açmak için çözemedim. Son kontrol ustaları genelde yaşını başını almış ağır uslu insanlar olmalı. Bunu ben kendi bayiimiz haricinde arabamı mecburen götürdüğüm 2-3 bayiide söyledim. bakım yapacak usta yaşını başını almış sakin biri olacak diye müşteri isteğinde belirttim. Son kontrol istemedim çünkü güvenemedim yada gidip başında durdum. Para kolay kazanılıp kolay alınmıyor böyle araçlar. Ayrıca yine birşey daha belirtiyim. İşemrinde performansta düşüklük var vesaire ibarasi yazmadığı sürece o araç kesinlikle zorlanamaz performans yönünden vede en önemlisi test sürüş alanı trafiğin kalabalık olduğu tehlikeli bir yol kesinlikle olamaz. Verin mahkemeye gitsin.
hERHANGİ bir dükkan açarken artık belediyeler sigorta istiyorlar.
ama sonraki yılda zorunlu tutmuyorlar. eğer ki mali mesuliyet poliçesi var ise direkmen sigortadan ödenebilir. ama bence yaptımamışlar ki bu kdr kıvırıyorlar.
hiç durmasın madem kabul etmiyorlar mahkemaye başvursun azıcık aracsız kalır ama sonunda komple hakkını alacaktır.
İçimden geldi hangi servis orası tel numarası verin sovecem :)
servislerin cogunda durum malesef böyle arabayı test etmek manasında arabanın ağzına ediyolar trafikde 200+ hızlarda makas her türlü aksiyonu yapıyolar elin arabasıyla yazık günah geçmiş olsun cok saçma bi durum versin mahkemeye hakkını da her türlü alsın
Büyük geçmiş olsun, böyle bir sorun bi tanıdığımda daha olmuştu hangi marka olduğunu söylemiyorum ama dava açmıştı ve 2 tane sıfır araba vermişlerdi. Peşini bırakmasın bencede...
Umarım 0 araç verilir araç sahibine. Farklı olacak ama eğer bir firmaya OEM parça üretecekseniz hele ki bu VAG grubu ise sizi inletir,inletir. İşçinin aldığı maaştan mesai saati kaç kez tuvalete gittiği hatta bir işçiyi kenara çeker şirketçi olan muhabbetler bile. Bunun yarısını distribütörleri üzerinde yapsa doğuş 50 kere şutlanmıştı. Keşke VAG Türkiye olarak kendisi getirse sağlasa satış sonrası hizmetlerini millet bir rahat etse.