Kuzenimin aracının ön plakası trafikte düşmuş..
Herhangi bir yere basvurmamiz gerekiyormu??
Birde ıstanbulda hızlı bir şekilde nasıl bastiririz? App gibi takıntıları yok aracı iş için kullanıyor..
Kuzenimin aracının ön plakası trafikte düşmuş..
Herhangi bir yere basvurmamiz gerekiyormu??
Birde ıstanbulda hızlı bir şekilde nasıl bastiririz? App gibi takıntıları yok aracı iş için kullanıyor..
'barmene fal baktırdım / üç votka kadar / her şey güzel olacak dedi!'
Valla ilan vermek lazım hükümsüzdür diye. Bi de bağlı olduğunuz trafik şubeye
mutlakabildirin ki plakayı kapkaç hırsızlıkta filan kullanmasınlar. Mutlaka
polise bildirin
Ayni olay 2hafta once basima geldi.hatta konu acmistim.
Polise bildirsenizde tek plakaya zabit tutmuolar.gazeteye hukumsuzluk verin.
Ardindan bulundugunuz yerin emniyetin sitesinden randevu almaniz gerekiyo.zayii olarak giris yapiosunuz.ardindan arac kimin uzerineyse kimlik fotokopisi dilekce ruhsat fotokopisi ile emniyete gidiosnz.onlarin verdigi kagitlada soforler odasina gidip bastiriosunuz.10 tl civarinda bi para aliorlar.
Gecmis olsun.
if it ain't BOEING..I'm not going..!
Gazeteye felan gerek yok. Bir dilekçe yazın.
Bilmemne Trafik Şubesi Müdürlüğüne.
Şubenize kayıtlı olan 34 XXX XX plakası ile kayıtlı XXXX marka XXXXXX model aracımızın ön plakası seyir halinde tespit edemediğimiz bir noktada düşmüştür. Tüm aramalarımıza rağmen bulunamamıştır. Bir adet yeni plaka basımı için gerekli işlemlerin başlatılmasını arz ederim.
Araç Sahibi.
XXXXX XXXXXoğlu.
vs.vs.vs. Ruhsat ve kimlik fotokopileri yanınızda olsun. Araç sahibi bizzat yada vekaleti olan birisi başvursun. Sonra oradan alıcağınız saman kağıdında plaka basım izni ile doğru Bağcılardaki yada size en yakın Şöförler Odasına veya onların plaka basım yerine gidip tanesine yanlış hatırlamıyorum 8 tl para ödeyip plakanızı alıcaksınız. Artık plakalar tek mühürlü kafanız karışmasın.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
aynısı bugün başıma geldi, yarın ilk iş eminiyete gidicem , tanıdık bi polis abime danışştım gel tutanak tutalım , kaçak geçiş olur , suç olaylarında kullanılır , sıkıntı olmasın dedi.Ondan sonraki işlemleri orda görücez.
Teşekkürler verdiginiz cevaplar için.. Bugun emniyete ugrayalim dilekçe ile çözmeye çalışacagiz.
Inş. Hallolur![]()
'barmene fal baktırdım / üç votka kadar / her şey güzel olacak dedi!'
yanı app yapıp bosver demeyın calıntı araclara falan takarlar senın basın yanar o yuzden zaman kaybetmeden bi trafiğe ugra dılekce yaz
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)