Hehaha sen oyle san6 sene falan olmus galiba bu fotograf cekileli. Bu sene de Kanadin ayaklarina halat baglayip birilerini cekebilirim
Uploaded with ImageShack.us
bugün mesut kardeşimle tanıştıkama benim çok vaktim olmadığından ayak üstü bi tanışma oldu... inşallah daha sonra uzun bi sohbet etme imkanımız olur. hatta tüm izmitli arkadaşlarla aslında bi kartepe turu yapmak lazım mangal filan
![]()
Uzaktan gördüğüm kadarıyla kartepede beyazlık var ama kayak yapılcak kadar yoktur herhalde...
yukarılarda baya kar var. en azından eğlenebilicek kadar ama asfalt temizyol açık yani ulaşımda sıkıntı yok. sadece kuzuyayladan sonra antene çıkış kapalı gibi yada çok sağlam bi araba lazım olabilir.
gittiğimize değdi aslında ama keşke daha donanımlı gitseydik. arabanın da eksiği var kar için biz de bugün çok hazırlıklı giyinmemiştikbu ay içinde daha bi güzel olur... ocak ayı içi tam eğlence yeri oalcak diyebilirim
telefonla 2 fotoğraf çektim birazdan yüklerim![]()
bu sene sık sık gitmeyi düşünüyorum da sezon nezaman açılır acaba?
“The S2000 is nothing so much as a legend in its own time. If you don’t like it, you probably haven’t driven it hard enough.” - Jalopnik
şimdilik bu kadar kar var yerlerde... aslında kızak filan alsaymışısz daha eğlenceli olurdu. bir de teyze oğlu normal ayakkabı ile gelince çok oylanamadık
bu da arabayı park ettiğim yer.. çıkamıcam diye tırmıştım aslında ama neyse ki çıkış zor olmadı
![]()
daha hiç kar yok aslında beklemek lazımmış biraz daha
geçen sene şubat ayı![]()
“The S2000 is nothing so much as a legend in its own time. If you don’t like it, you probably haven’t driven it hard enough.” - Jalopnik
yok yok öyle abartı değil yaama hani karda mangal yapıp biraz da çöp poşetiyle kaymaya kadar kar var yani
![]()
mesut haftasonu pederin 4x4 ü kaparsam çıkmayı planlıyoruz kanka.
99' ZN 106 GTİ
14' SC İBİZA CUPRA
94' MAM 106 XSİ (TU5 SWAP)
16' FK2 TYPE-R
bu ocak yada şubatta kısmetse gelicez inş kaymayagecen sene gelmiştim güzeldi
Civic 1.4is-Clio Rs-Megane Coupe-Civic Vti-Polo Gtı-FN2 TypeR-Corsa 1.3cdtı-Corsa 1.4at-Leon Tdı.
Honda Pcx-Cbr 250r-Yamaha Mt-07-Cbr600RR-Cbr1000RR...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)