Çok yapmacık geldi bana beğenmedim . Yarım saat izledim basket oynuyorlar birbirlerine girdiler çocuklar birbirlerine matrix gibi vuruyor aynı.
Sadece bu arkadaşın sesini çok beğendim eğer onun sesiyse ;)
http://www.youtube.com/watch?v=4YJy9n1D8Qg
Printable View
Çok yapmacık geldi bana beğenmedim . Yarım saat izledim basket oynuyorlar birbirlerine girdiler çocuklar birbirlerine matrix gibi vuruyor aynı.
Sadece bu arkadaşın sesini çok beğendim eğer onun sesiyse ;)
http://www.youtube.com/watch?v=4YJy9n1D8Qg
Artık dizi mizi seyretmiyorum, hepsinden ayrı bir öğürtü geldi. Özelliklede Feriha çöp topla, Fatmagül'e kaç kişi çarptı ve türevi dizilerin bir an önce bitmesi taraftarıyım.
Ne yalan söyleyeyim, bununda fragmanlarını gördüğümde notumu verdim.
bende ızledım keyıflı bır dızı
Dizinin ismi beni daha izlemeden soğuttu..
Aynen ismi bir ilginç, hele o basket sahasındaki kabga sahnesi okadaryapmacıktıki off.
bende LAKS diye dizi yapıcam. Lastik Ayakkabıları Kunduracı Satıcılarıydı
Gökhan Tepe den daha iyi söylemiş . Bu şarkıyı bir çok kez dinledim ama bu arkadaş gerçekten yürekten söylüyor , beğendim.
Dizi ise gelecek vaad eden izlenebilir bir dizi. Bence feriha, fatmagül ,1 günde çözülen arka sokaklardaki olaylar , ölümsüz kahramanlar kurtlar vadisi gibi dizileri izlemektense bu dizi denenebilir.
Dikkat ettiğim kadarıyla öğrencilerin bir hedefi var , o hedefe ulaşmak için çabalıyorlar. Müzikalde olmak için çalışıyorlar ve aralarında gündelik çekişmeler hepimizin yaşadığı olaylar. En azından ben kendi fakültemde bunları yaşadım.
yeni bölümü bugün 20'de :)
Muck dizisi 1.Bölüm 2. tanıtım fragmanı - Show TV - YouTube
Geçen hafta cumartesi gece izlemiştim dizide rapçi Kamufle de var acaba oyuculuğu nasıl olacak merak ettim 19 yaşındayım böyle gençlik dizilerini hiç sevmemiştim.
Çok yapmacık gibi :)
Diziyi müzikal tadında çekmek için gerçeklikten uzaklaşmışlar ama yine de keyifli bir dizi..küçük sırlar gibi degil en azından :) basket sahnesindeki kıvırcık saçlı çocuga da gıcık kaptım
diziyi kaçırdım, tekrarı nezzzzaman ? :confused:
pek yakında finali olur:)
Hoşuma gitti sanki hahah :D
RTÜK'ten 400 bin liralık muck
RTÜK, dünya güzeli Azra Akın'ın da oynadığı M.U.C.K adlı gençlik dizisini “erotik” bularak, Show TV'ye 400 bin TL'lik ceza kesti
Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), kamuoyunda büyük ilgiyle izlenen diziler nedeniyle televizyonlara ceza yağdırdı. Dünya güzeli Azra Akın’ın da oynadığı M.U.C.K adlı gençlik dizisini “erotik” bulan RTÜK, dizinin yayınlandığı kanala yaklaşık 400 bin TL’lik ceza verdi.
Dizinin fragmanı üzerinden hazırlanan RTÜK raporunda, cezanın gerekçesi şu çarpıcı ifadelerle anlatıldı:
EROTİK DANSLAR
“Gençlerin sahneye çıkarak ‘Haydi liliyar’ şarkısı eşliğinde bir dans gösterisi sundukları, fonda ‘müzik umutları, cesaret kanatlarıydı’, ‘yazıldığı gibi okunmayan dizi MUCK çok yakında Show-Tv’de’ olarak belirtildiği fragmanda gençlerin dansının, erotik, müstehcenlik çağrıştıran figürlerden oluştuğunun görüldüğü, kızların sahneye şort, mayo, külotlu çorap, tayt gibi dans kostümleriyle çıktıkları, büyük ölçüde cinsel hareketlerin tasvir edildiği dansla şortlu kızın yerde yaptığı erotik hareket, kızla erkeğin karşılıklı gelerek yaptığı birbirlerine doğru sallanma hareketiyle, tüm grubun arka arkaya sıralanarak yaptığı ileri geri sallanma hareketinin en dikkat çekicisi olarak belirlendiği, söz konusu dansın çiftlerin erotik bakış ve duruşlarıyla son bulmuş olduğu, çocuk ve gençlerin ahlaki gelişimini zedeleyecek nitelikte olduğu düşünülen bu görüntülerin, uyarıcı sembol kullanılmaksızın ve 24.00’ten erken yayınlandığı belirlenmiştir.”
RTÜK, uzmanların hazırladığı bu rapor doğrultusunda ticari kuruma 391 bin 385 TL idari para cezası verilmesini kararlaştırırken, CHP ve MHP’li üyeler, bu karara karşı çıkarak muhalefet şerhi koydu.
kaynak
RTÜK'ten 400 bin liralık muck - Posta