aynen sonradan dikkat edince gördüm ama belki sadece önleri fotolamıştır eleman :D
Printable View
cem abide var bundan ama bijon aralığı tutmuyo olsa cidden uygun rakama verirdi bize yinede bi sormak lazım :D
hacı bence başka bişi düşünme bunlar yıkım :D minikler mavi lagunaya takmıştı hatırla :D
güzelmiş ya vallla du bakalım kaça bırakcak eleman :d ankara ya gidicem ztn denk getiririm :D
eray sana öle bi jnt buldumki nokta..ama foto yok şu an
abi bu tarzdır inş bbs görmekten mide bulandı artık :D farklı olak :D ama olamıyosak bbs takcam bende yapcak bişi yok :D google dan örnek ver bari
moruk bu biraz daha farklı bi modeli alyanlı
AC Schnitzer üretimi 18 inç Otomobil / Arazi Aracı Jantı 1.350 TL Sahibinden satılık sıfır - 42184105
bu adama mesaj atmak lazım elindekiler ofsetli ise fiyatı uygun
AC Schnitzer üretimi 8 inç Otomobil / Arazi Aracı Jantı 750 TL Sahibinden satılık ikinci el - 61045814
bunlarda jant lastik uygun fiyatlı
BU FIYATA HATASIZ 18 AC SCHNİTZER JANT LASTIK TAKIMI BMW5X120 - En uygun jant lastik fiyatları Türkiye'nin ilan sitesi sahibinden.com'da - 69720214
SIFIR AC Schnitzer 19 İNÇ SIFIR JANT TAKIMI ŞOK FİYAT 1,350 TL
moruk bunlar 19muş bak ilk ilandaki bende 19 lastik var 4 tane bak işime yarayabilir :D
al bak bu jant..yakından görmen lazım son nokta ..chrome ama füme gibi chrome..kafana yatarsa alırım hesaplı...
Performa üretimi 17 inç Otomobil / Arazi Aracı Jantı 2.500 TL Mağazadan satılık sıfır - 70306435
daha ne yapayım hacı :D benden bu kadar yarım ekmek arası nutella kaymak yaptım kendime yanınada portakal sıktım :D millet kahvaltıda yapar biz bu saatte :D
yer yemezde yatki yağlanmaya yardımın olsun zorlanmasın bünye :D
bu enerjiyle beykoza kadan gelirim merak etmez :D
konuyu değiştirmeyelim jantlar güzel hacı :D
resımdekı m5'in uzerındekı jantı kım bulursa,eraydan 50 tl fazla verıyorum !! haberı olsun :D
hakan kaç kere dedim yürek yiyip gelme şu foruma :D
hakan bikere yararın dokunsun olm ya hep rüzgarsın :D yap bi sevap şu kardeşine sen zengin çocugusun olm paranın cocugusun bırak benım gibi garibanla ugrasmayı :D
abi birebir aynısımı eminmisin :D ona göre beklerim çok zaman yok