ben memnunum sesimden arkadaşlar lütfenn![]()
Benimde 4 5 yillik hayalimdi s13 allaha sukur kavustum. Boyle bir konuyu bekliyordum s13 kullananlar ne varsa doksun ortaya diye. Bu arada diffuser kullanan varmi tampon altlarinda?
Sanırım bu kadar değiliz demi arkadaşlar.Aslında benim aklımda hep ist. ve çevre illerinde hatta uzak yerlerde oturan gelme imkanı olan 200sx çilerle büyük bir buluşma yapma düşüncesi var.Daha öncede buluşmalar oldu diye biliyorum ama organizeli bir şekilde haftasonu güneşli bir günde bir veya iki günü kapsayan gerek drift yapılabilicek gerek zamana karşı sürücülerin araçlarını deneyebiliceği bir yer bulup keyifli vakit geçirebiliceğimiz bir organizasyon nasıl olur?
Bu konuda niyeti olan arkadaşlar düşünceleriyle ve fikirleriyle konuyu genişletirlerse sevinirim.
Bende yeni s13 aldim kullanimi cok zevkli bi arac nerde ne zaman olursa gelmeye hazirim simdiden gorusmek uzere
Bende s13 sahibiyim binemesemde gezemesemde garajda yatan sadece izlediğim bir s13. hayalimdi aldım nasipse bu hafta difransiyelimdeki boslugu aldircam. Birde oncelerden de yazdığım arabada rolanti bozukluğu war bazen sikistirnca debriyaja bastığımda bazen arabayı calistirdigimdan itibaren bosa aldığımda yada debriyaja bastığımda stop ediyor. Yalnız bu olay turboyu revizyona soktuktan sonra oldu sanırım paller büyükmüş sizce turbo buna sebep olabilirmi ? güvenmediğin bilmediğin insanlara gidince böyle oldu iste acemilik![]()
bak şimdi ustad,, bende ilk aldıgımda motoru yaptıktan sonra bu tip sorunlarla karşılaştım.. ugraslar sonucunda denizlideki ilhan arkadaşımdan bi rolanti duzenleyici aldım (ki piyasada harbiden zor bulunmakta) daha sonra,, palleri buyutulmus olan dagılmıs turbomu komple sıfırladım.. (bak revizyon demiyorum sıfırladım diyorum)
sende ilk once bu işlemleri yap derim,, hee bu kadar ugrasmim ne oldugunu net ogreneyim ona gore işlem yapayım dersen; adres JDM Works Mustafadır.
bende en son ona gidip dogru yolu buldum,, tabi Barış ve Efe' ninde hakkını yemim cok yardımcı oldular harbiden
tşk
Rıdvan![]()
bizdede bi 200sx var 1 yıldır toplamaya ugrasıyoruzbugun yine servisten bi dunya parca aldık yavas yavas
orjinal jantlarla on iki camurluk lazım ucuz yollu suan
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)