pardon unutmuşum :D ileriye dönük bi yatarım olurdu tabi alsaydi :D
Printable View
bi fırsat bulursam cok güzel bi spacer projem var yapıcam :D vatana millete
ilhan sen kesinlikle te37 takmalısın kanka çok güzel olacak araban:icon_tup:
Bugün qatar daki izlediğim drift organizasyonlarından sonra ilk defa bir drift antrenmanına gittim. Bizim pilotlarımız qatar lı drifter ların çok ilerisinde. qatar racing club a bir meydan okunsa baya güleceğimizi düşünüyorum.
S13 leri pistte ilk gördüğümde heyecanlandım daha sonra üzülmeye başladım çünki hiç biri yan gitmiyordu. Taki istanbul garage ın beyaz s13 ünün şöförü değişince ye kadar o zaman biraz yanlamaya başladıki sonrasında mustafa siyah s13 le çıktı piste o zaman anladımki bmw lar yalan :) iki S13 şiir gibiydiler. Aslında favorim akademinin arabasıydı :)
hem poryalar hemde diskler degismesi gerekiyor:rolleyes:
Nissan 200SX 1.8 Turbo 1993 Model 10.400 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 78696191
motor problemi var sanırım izmirden satılıktı bikaç ay önce uygun fiyatlı alıp toplamak isteyenler için..
Yine korkunç bir S13 daha ...
sahibinden de gezinirken buldum belki işine yarayan biri olur dedim bir s13 daha kurtulsun istedim:):)
Konu dışı olacak ama 200sx hastasıyım elindeki parayı denkleştirirsem http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...78696191/detay ilandaki aracı toplayıp can yaparım can :D
barış bence jantların renkleri yanıltıyor bence cok guzel gorunuyor begendim guzel bir renkle çok şık olur