sanki küçük bi vakum kaçağı var gibi geliyor bana
Printable View
ssstttttt noluyo orda:cool:here i **:p
yaw bu arada benim kayislar ciyakliyor beyler nerden bulcaz:(
eski bir s14 çü yeni bir s13 çü olarak bende burdayım :)
yavaş yavaş topluyorum sağdan direksiyonlu yarimi :)
Yeni s13 alan herkeze oncelikle hayirli olsun. Problemleri olanlarada en kisa zamanda sifa dilerim. Bayagi kalabalik olduk son 2 yilda. Bu yaz da bi akdilik olmazsa 3. Bulusmayi yapariz.
Ben elimden geldigince uardimci olmaya calisiyorum soru soranlara hem parca tedarigi hem bilgi olarak. Sikintilari konuda paylasanlari elimizden geldigince halletmeye calisiriz. Maksat 13 ler 14 ler yurusun.
Rolanti problemi yasayanlar oncelikle vakum ve intercooler hatlaeini kontrol ettirsinler. Orjinal intercooler kullananlar teste soksunlar coolerlarini Eger hala problem varsa rolanti valfi temizligi buyuk ihtimalle problemi cozer.
Ayrica CA18>SR20 :D
Sileighty turkiyede tek olucak sanirim. Allah kolaylik versin.
ses arayanlar hepinizi sıralı 6 ya davet ediyorum :D hain s13 çü.
yakında ilhan abide mechanix mustafa abi 2 olacak adamlar 6 ayda denizliye 3 tane bağladılar mustafa abi denizliye yardımm :D
34 gdm 03 u aldık revize ediyoruz 1 senedir turkiye olarak sınırlamayayım dunyadakı en kotu durumdaki 200sx di harcadıgımız paraya deymez belki ama bi 200 sx kurtarmıs oluyoruz sanırım yapılanlar
on tampon
on farlar komple motorlarıyla
ıc plastık aksamların bulabıldıklerımız
on 2 daglumbaz
motor olarak
oem pistonlar ve segmanlar
oem yataklar
oem takım conta
oem blok su tapaları
oem on arka dısk balatalar
bunların hepsini sıfır aldık nissan servisinden
sıfır olcu krank aldık ali sagolsun yag pompasıyla su pompasını oem sıfır olarak aliden aldık komple tesisat aldık
cıkma olarak bobinleri avans ayarlayıcısını aldık aklıma gelmeyen kıyamet gıbı parcalar var aklıma geldikce yazarım fotograflarını paylasacam ama daha cok işi var on iki camurluk jantlar lazım ama hala yok :D
hahaha jdm works denizliyi kuruyoruz az kaldı:D:D:D:D
allah kolaylık versin gerçekten çok zor 200sx toplamak:)
hahahahaha efe kaşınıyosun bak google bile ca18>sr20 yazsan düzeltir sr20>ca18 diye
şaka maka bi yana gerçekten efe saolsun hakkını zor öderiz çok yardımcı oldu benim araba toplanırken ne zaman bişey sorsam bıkmadan usanmadan cvp verdi hakkı ödenmez:):)
http://imageshack.us/photo/my-images...n200sxka5.jpg/
kolay gelsin.jantlarin güzelmiş aslında :D
Hahaha cok berbat bir arac malesef ama 200sx in birini kurtardigimiza sayiyorum :) jantlar efsane :):):) biri bize yardim etsin orjinal jant sartttt. Aklima gelen sarz dinamosuda aldik bide buna biz inanilmaz apachilerin eline dusmus