antalyaya bir sx daha girmiş yanılmiyorsam fume RB swap lıymış birde kırmızı RB var alan arkadaşa hayırlı olsun huzur satın almış :D
Printable View
antalyaya bir sx daha girmiş yanılmiyorsam fume RB swap lıymış birde kırmızı RB var alan arkadaşa hayırlı olsun huzur satın almış :D
her hangi bişey yok bi kaç kere bizim mahallede gördümde gidişi sesi falan hoşuma gitti dedim kesin forumdandır diye :)
O araç antalyaya gideli 8 ay falan oldu.Ben yolladım ordan biliyorum. Motoru da ben taktım zaten.
mustafanın araba istanbulda
istanbul garajda
Merhaba sizden birsey rica Edicem elinizde s13 için motor kulaklari varmı bosuna ebay dan sipariş etmeyim birde kule gergisi olan var mı şimdiden teşekkür ederim
Cep pm at tanidiklara sorariz gumruk siki su siralar 3 malzemem kaldi onla ugrasacam
antalya ya en son gelen sx bahtiyar'ın eski arabasıymış sanırım bende benim sx i aldığım arkadaşın yalancısıyım o arabaya da bakmış sanırım zamanında alan arkadaşa hayırlı olsun araba çok güzel duruyordu diye sohbeti geçti arkadaşı tanıyan varsa bi aracı olsun tanışalım yan yana resimleriz araçları
Selamlar herkese
Nissan 200SX 2.0 Turbo 1996 Model 16.999 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 82026415
Bu aracın masrafı sıkıntısız kullanım için ne kadar tutar ?
Krank 1.5 milyar tutar
koll 400 900 dolar secim senin olur :) ha orjinal kol olursa ucuza bulursun 500 tl ye fln
yataklar 150$ nakliyesi ile
ıvır zıvır su bu derken yine 2.5 3 yer en az :)
daha önceki halini bilmiyorum ama jdm works yapmıstı yanlış hatirlamıorsam bu aracı aracin piston şu bu vardı yanlış hatirlamiorsam
bilenler iyi anlatır keyif para meselesi :) 5 6 da harcarsın istersen
mechanix nickli üyeyle irtibata geçersen daha iyi bilgi sahibi olursun jdm works yaptı herşeyini bence güzel pazarlıkla alınaabilcek bi araba
zamanında bu aracı musti den ben alcaktım kredimin onaylandığı gun telefonumn şarjı bitmişti ne kredi onaylandığından nede mustinin bana ulaşamayıp arabayı sattığından haberm oldu akşama haberim olmuştu alsaydım belkide ben aynı sorunları yaşıyacaktım belkide sıkıntısız binecektim zamanla kısmetinde ne varsa onu yaşarsın demeyi sık sık kullanır oldum :)
bu arada araç daha once kapak ile ilgili sıkıntı vardı sonrasında yatak sardı sanırım. tavisiyem alıcaksanız swap amaçlı alın. beklemediğiniz extalar bu tip işlerde cıkabiliyo..