Vazgeçiceğimi sanmıyorum :) ama olurda bi aksilik bişeyler olur bilgilendiririm..
Printable View
Birini taktim Efe duzeldi gibi ama digerinide deneyip haber edecem kardesim suan guzel ama patirdama kalmadi sadece egsoz patliyor o kadar:paslinda turbo contasindan sonra cok degisti araba suan performans 10 numero;)[/QUOTE]
turboyla ilgili ne yaptın? hangi contayı degiştirdin? manifolta baglayan contayımı içindeki contalarımı?
Satılık Tomei Turbo manifold S14 icin :D t3 e gececem sebep ondan sıkıntısı catlagı patlagı kaynagı yok :) 650 tl süper indirim 0 ı 1300 tl den aşagı zor :)
acil mi acil side feed enjektor lazım
arkadaşlar linkteki araç hakkında bilgisi olan varmıdır ?
Nissan 200SX 1.8 Turbo 1994 Model 27.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 87923578
ben 13 e aldım valla 27 verılmez s13 e :D 12 13 e yatan aracları alıp kalan 15 mılyara o arabayı sıkıntısız 400+ hp yaparsın
Ztn s13 olmasi gereken fiyatlar onlar.doruk hayirli olsn araba standartmi.
Ben Sr20det'li , coilover'lı S13'ü 23'e veriyordum. Standart S13 27.000 :) İyiymiş.
Siyah s13 stop var o herhalde ilanda yazmiyordu parclar sanirim.iyi olmus cartlu curtlu aldigi :) gule gule kullan tekrar allah kaza bela vermesin.
cok asırı temız bı s13 olur cıdden 17 18 arası olur tamamda 20 ustune s13 u altın kaplasan bıle bana gore cok pahalı.He param var dersen 30 a da s13 alırsınız sızın bılcenız ıs.
benım aldıgım arac yarı forged sadece kol standart.kızıl yatak wıseco pıston cometıc conta 76lık egsoz jdm stoplar bodykıt ve stage 2 baskı balata vardı bronz.
Tabı 13 14 e aldıgınız s13 ede masraf yapıcaksınız ben su anda baskı balata degıstırıcem on konsol catlak konsolu komple kaplatmam lazım aracın 1 2 yerınden ses gelıyo cıtır cutur allahtan megan racıng komple alt takımı var elımde tıe rod vsvs.Yanı 13 15 e s13 alcam dıyenlerın cebınde + bı 5 mılyar daha olmalı eksıklerını yaptırmak ıcın.
27000TL den 19.500TL ye düşmüş :) damping!!! :D
Araç daha onceki sahibinde ilandayken ben gidip bakmıştım aracın içi pek güzel değildi koltuklar taban halısı vs yenilenmesi şarttı turbosu bitikdi bi garip gaz yiyodu gaza basıyodum sonrada geliyodu :) araç ısındıkdan sonra gaz verip bıraktığımda yağın kokusu güzel hissediliyodu(muhtemelen oda turbodan) motor sıfır yaptırdım diyodu eleman kaçak vs görememiştim ben. kasası fena değil gibi ama masraf illaki var. Kısaca o para etmez ben onceki sahibindeyken 14,000 tl konuştum zorlasam dahada indirirdim.
gencler lagzm olan varsa ulaşsın :)
hararete son :D
http://www.techturkey.com/forum/stan...rikli-fan.html
1haftada tam 2 mılyar paramı yedı s13 :)