bi tane ca yle uğraşamıyoz 2.sinden allah korusun diyor heralde efe:D:D:D:D
Printable View
Marşpiyeli takmıcaksan acil bana gönder :D
beyler 200sx S13 'ün digital baskı için boyutları lazım bilgi sahibi olan?
beyler s13 ön arka fren disc bulabılcegım bıyer bılıyormusunuz ? cızıklı delıklı oem farketmez
Bu arada arkadaşlar , gerçekten çok fazla çalışarak bir yarış düzenliyoruz. Bu konuda hepinizin yardımına ihtiyacım var. Facebook accont'u olan herkesin şu afişi paylaşmasını rica ediyorum. Ne kadar fazla paylaşılırsa bizim için o kadar güzel olur herşey. Çok teşekkür ederim şimdiden.
Buradan indirip facebookdan fotoğraf olarak yükleyip paylaşırsanız çok iyi olur.
http://apexmasters.files.wordpress.c...pg?w=627&h=886
mustafa senin profilden direk yayınladım :D emeklerinizin karşılığını almanız dileğiyle, şimdiden kolay gelsin :)
Teşekkür ederim :D Mantıklı :D
Ben bir albüm oluşturdum bu afişlerin devamı gelir
Teşekkürler kardeşim :)
paylasıma devam inşallah japonlarda bıraz kalabalık olur alman gormekten gına geldı :D
toplu alım yapsak dahada duser abı fıyat bı cok kısı soruyodu bodykıt bende arka tampon alıcam sadece bırlıkte yaptıralım
Eğer fiyat düşücekse bana uyar :) Ama yapanlara bi sormak lazım düşürür mü? Ayrıca s13 için ayrı s14 için ayrı olacağından fiyat konusunu pek etkiler mi bilemiyorum !
İstanbul garaj ile de görüşün arkadaşlar , benim adımı verin yardımcı olur. Oktay ile konuşacaksınz.