içlerinden benim favorim
Nissan 200SX 2.0 Turbo 1995 Model 28.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 93060198
sahibide siteye üye zaten görürse bilgi verir araç hakkında
Printable View
içlerinden benim favorim
Nissan 200SX 2.0 Turbo 1995 Model 28.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 93060198
sahibide siteye üye zaten görürse bilgi verir araç hakkında
sol kapı döşemesi arıyorum varmı bulabilecek olan :)
yeşil olanları geç kırmızı olanlara yoğunlaş birisi zaten siteden arkadaşımızın aracı daha hakkında kötü söz söyleyen duymadım dyno çıktısına bak zaten aşık olursun :) diğer kırmızı Murat diye bir kardeşimin aracı çok parçalandı o araç için şu andada durumu biraz bozuk uygun fiyata vericek aklında olsun ama ufak tefek sıknıtları var altarntorun değişmesi ve vakum kaçaklarının giderilmesi lazım
ca18de kodlu motoru haftasonu bir aksilik olmazsa parçalıyoruz arkadaşlar taleplerini varsa ö.m. atarsanız en kısa zamanda geri dönüş yaparım
ya şu konuyu güncelleyip durmayın uykularım kaçıyor s14 sayıklıyorum rüyamda. s13 'e de razıyım sorun değil.ama ne kafama yatanı nede parama uyanı bulamıyorum :(
tabıkı orjınal ıstıyorum :) benım kapı dosemesı var aslında usttarafın tam ortasında kucuk bı deforme vardı cok kıl oldugum ıcın yaptırayım dedım oto kınge verdım. onlarda saolsunlar daha cok nasıl bozarız dıye ugrasmıslar heralde cok gozume batıyo degıstırmek ıstıyorum o yuzden... eger varsa valla altın bulmus kadar sevınırım. :)
kız gibi arabamı boşaltacam icini fln yapsam mı yapmasam mi diye düşünüyorum :D
bu s14 ün düz sanzımana çevirmek kaça maal oluyoo yapan oldumu araızda :D 6 ilerimi oluyo bide kac tane sanzıman çeşidi var bilgiler için tskler :D
Bana sahibinden üzerinden 3000 tlye başka araç üzerinden sökülecek çıkan araca benim otomatik geçirilecek şeklinde teklif gelmişti.
biraz parça bulma şanşıyla alakali.
1.5 lira parcalari alip takanda var.5 lira harcayanda
ben pedall haric tum parcalari 2ye almiştim.işçilikle fln 3ü gecmezdi.
biraz kismetli olmaniz lgzm :)
vay be kaderimizse cekezmı dıyoruz o zaman :D pekı beyınde bı degısıklık oluyoymu ?