bu kadar iyi photoshop yapamazlar heralde :) yok bencede :D
Printable View
bu kadar iyi photoshop yapamazlar heralde :) yok bencede :D
Basıklık shop değil demeyin Allah aşkına.7 foto var 4 tanesinin shop olduğunu anlamam bikaç saniye sürdü.Arkadan çekilmiş fotoda da kamberi shopta fazla abartmışlar bence öyle bi dünya yok shop kullanan arkadaş henüz amatör belli.:)
o eksoz neden öle duruyor ki ?
valla öyle bi kamber mi var :D
shopsuz diyen arkadaslar teknik resim dersi almamış hayatında belli :D
o arka tekere bakınca sonra diger fotolara baktım ve sessizce güldüm..
sağ arka teker ile sol arka teker arasında dağlar kadar fark var.
basıklık shop gibide diger parçalar sanmıyorm
yoo bıyerıyle oynanmıs deıl dıgıtal ortamda sadece fotoğraflarda color correciton war cıtırından o yansımalar falan o yuzden bu kadar canlı duruo ..
Son resimdeki kapı çıtasına bakın.
Kapıdan öne doğru geliyor ve çamurluktaki çok az da olsa yukarıdan başlıyor.
Ayrıca aracın bazı yerlerinde de blur efekti mevcut.
bu efekti hata kapatmak için kesilen parça belli olmasın yaparlar.
Birde ön çamurluğa bakarsanız her fotoğrafta farklı yüksekliklerde duruyor. İlk fotoğraf zaten keskinlik kenarlardan bakınca shop gibi. Site exif siliyor mu ordan bakılsın.
Arkadaşım shoptan vs hiçbirşeyden anlamaz aracın üstüne direk uçmuş kesin bunu alıyoruz dedi bende merak içinde girdim ben grafikerim buna shop yok demek ne kadar doğru bilmiyorum inşallah aracın sahibini yarin arıcaz görmeye gidicez arabayı...o zaman akmı karamı belli olur ama şuan %80 herkes shoplu diyor. umdumuzu bulamıcaz galiba benim burdaki amacım eğer olurda başka memleketten birileri gelirse resimdeki gibi sanarsa aracı öyle değil yani :) ayık olsunlar
Aracın basıklıgınla oynamışlar.ayrıca renk oynaması var.başka uygulama yok diyebilirm
Bizim araca aklımızdan geçen 17.000 gibi bir rakamdı'ki böylede çıkmıyacak %70 onun için umudumuz kalmadı.
basıklık ps gibi geldi çamurluklardan dolayı,
yanlız egzosu kess :D
Ne kadar çirkin duruyor o egsoz ya :( shop var gibi sanki
Başka illerden ilçelerden vatandaş gelirse o araçın başına sahibinin topuklarına sıkarlar
fotolarda photoshopvar evet ama şu şekilde var, aracı birazdaha fazla yere basmışlar photoshopla okadar bide sondan birönceki fotoda kamber vermişler ki kabak gibi belli oluyor photoshop olduğu :)
yani üzerindeki jantlar falan zaten var başka fotodan kırpıp bu fotolara ekleme yapmamışlar... egzosda hiç oynama yok olduğu şekilde koymuşlar
boyle bı kamber olamazmı dıyosun yani :) ??
aracın resımlerı farklı farklı zmanlarda cekılmıs ve resımler 1.5-2 ay öncesine ait.
araca ılk bbsler konuldugunda kamber o sekılde degıldı.daha sonradan yapılan bı ıslem.
resımlerde farklı zamanlarda cekıldıgı ıcın bazı resımlerde kamber az, dıgerınde cok gozukuyo.
ben ılk defa boyle bı kamber goruyorum dıyenler ıcın sıtede daha onceden hatırlayanlar wardır fume hb VEE plaka civic? aynı sekılde onda da boyle kamber wardı.resımlerı sıtede wardı.
resımlerde oynama war gıbı ama bu arac 2 ay once yerle birdi zaten :)
O egzos inşallah photoshoptur.
hepsi shop arkadaslar orjınal halınede gormustum bu aracın ünal turan die bı arkadas guzel shop yapıyor=))
paraya bak yazık walla ya
arkadaşım dediğin şekilde kamber verilr tabiki verilmesinede, biz bu aracın photoshop olduğunu kamber verilmiş durumundan anlamıyoruz zaten, sen o kamberi oem tut ama azcık photoshopla herhangibir oynama yap, usta bir göz drek anlar, ki bu fotolardaki çakallığı anlamak için usta gözede gerek yok bildiğin 5 yaşındaki çocuk anlar derecede amatörce geldi bana.... arka egzos photoshop değil bu arada tekrar ediyorum, gözünüz yanlızca egzos a takılmasın bunu anlamak için gölgesine ve tampondaki yansımalarına dikkat edin anlayacaksınız ;)
Egsoz aslında böyle mi harbiden :D
kanka valla zevk işi ama şahsen katılıyorum sana fuzuli uğraş :D
madem okadar photoshop yeteneğin var bari ön tamponla yan çamurluk arasındaki renk farkını düzelteydin diyesim geliyor :D:D:D:D
ha bide egzos un olduğu fotoda arka farın çizgisi hatalı duruyor, o tekere o kamberi verene kadar o çizgideki hatayı düzeltsene :D:D:D:D
ne çeşit gereksiz insanlar ne çeşit işlerle uğraşıyor allahım yarabbim :D:D:D:D:D