Sanirim ucakla gidicem cunku bu sartlar altinda on saatten asagi gidemem ve aksama buzlanmaya kalirim ankara kayseri arasinda.. En sevmedigim yol..
Printable View
Sanirim ucakla gidicem cunku bu sartlar altinda on saatten asagi gidemem ve aksama buzlanmaya kalirim ankara kayseri arasinda.. En sevmedigim yol..
Kar lastiği zaten çok mühim kar olmasa dahi 7 derecenin altında gerekli
ama bunun yanında da zincir değilde kar paleti öneririm zincir mahveder aracı palet in araca etkisi çok daha az vede yol boyunca kar yağışı esnasında polisler zincir olmadan salmıyor zaten genellikle, mecbur kalabilirsiniz..
Arkadaslar karar verdim ucakla gidiyorum ilgilendiniz tesekkur ederim. Riske giremeyecegim allah korusun..
bu gün geldim yollar berbat ucak doğru karar olmuş...iyi yolculuklar...
en dogru karari vermissiniz, iyi yolculuklar...
Cok tesekkur ederim arkadaslar. Dik kafalilik yada kendime fazla guvenip hic gidemicem gerek yok. Arasira ayrilik iyi olur kiymeti artar arabanin :)
en doğrusu :icon_tup: iyi yolculuklar :heyoo:
En iyisini yapmışsınız. Ankara-Kayseri arasını defalarca gittim gerçekten sıkıntılı yollar. Hiç kasmaya gerek yok bu mevsimde bu şartlarda..
en iyisini yaptınız zincir lastik yollar kaza bela risk arabayada yazık ii yolculuklar
tesekkur ederim arkadaslar.. Allah korusun bi sakatlık cıkmasından iyidir..
6.3 le gideceksen o lastikler istesende gidemezsin zincir dersende acırım
en dogru karari vermissiniz.havalar düzelince bir uçakla geri döner arabanizi alabilirsiniz
bolu merkez şuan baya tuttu, burası böyleyse bolu dağı, e-5 biraz sıkıntılı olabilir
aman hiç sıkıntı risk yapmaya gerek yok o zaman cok tesekkur ederim ilgilendiginiz için ucakla gidiyorum yarın Allah kısmet ederse..
Bolu sakat... İki gün önce ben geldim... Bu akşam da kız arkadaşım geldi ordan...
Bayaa bayaa kar varmış... Teneke jant - kar lastiği - bagajda da zincir olsun mümkünse...