Printable View
Alıntı: Boost Up Nickli Üyeden Alıntı ne zaman ramoda olacan looooooo Alıntı: JumboAli Nickli Üyeden Alıntı yarın telefonlarını acarsa ne günah işledim bilmiyorum donup kaldım edit:hazırlıklı gelin dolap dolsun öğrenci evi bura:D
EMRAH -
Alıntı: ramo35 Nickli Üyeden Alıntı ne günah işledim bilmiyorum donup kaldım tükür bakiyim babanın yüzüne:D niye günahlık ne var:D
Alıntı: SekoLive Nickli Üyeden Alıntı seninde yoln bakırköy civarına düşerse sende haber et ben bakırköydeyim tanışalımmı :D:D hahahaha
Alıntı: crazydog Nickli Üyeden Alıntı ben bakırköydeyim tanışalımmı :D:D hahahaha olur ama hava eksilerde saat 05 lerde olsun bulusma saatimiz :D
Alıntı: crazydog Nickli Üyeden Alıntı ben bakırköydeyim tanışalımmı :D:D hahahaha plaka hala aynı duruyomu bana sadece onu söle :D
Alıntı: SekoLive Nickli Üyeden Alıntı olur ama hava eksilerde saat 05 lerde olsun bulusma saatimiz :D ahahahaha bi tanede cobra lazım ama kardeşim o ışığı üstümüze tutup el tetikte bekleyecek :D Alıntı: cem Nickli Üyeden Alıntı plaka hala aynı duruyomu bana sadece onu söle :D aynı ya değişmedi :D:D
Alıntı: crazydog Nickli Üyeden Alıntı ahahahaha bi tanede cobra lazım ama kardeşim o ışığı üstümüze tutup el tetikte bekleyecek :D aynı ya değişmedi :D:D DEVAM ET :D ve o arkadşlar diye seslenen kalemciler :D :D komutan sanıyorduk paso
Bende b.koy deyim tam deliler hastanesinin orda :D