Valla Harikaymış al beni albeni diyor resmen hayırlısı olsun :)
Printable View
o zaman bu da olur :D
http://img42.imageshack.us/img42/791...yzfr6white.jpg
Uploaded with ImageShack.us
kanka ENKEİ jant alıcaz mı?
700-700 yazmamin sebebi git gel toplamda 1400 km oldugu icin 3 kere yakit ikmali tek seferde..
Bunlari yazmamin sebebi senin motosiklet forum yoneticiligini gezilere gittigini falan soyledigin gibi ahkam kesmek degil SS ile uzun yol yapilmaz demene istinaden.
Sen kendi agzinla ben yaparken 94 yili yol yoktu vs diyip sonra duble yol var simdi kolay diyorsun kendinle celisen sensin..
Bana SS cileri gozu karalari gezileri forumlari anlatmana gerek yok emin ol bu forumdaki tek motorcu sen degilsin
Chopper cruiser touring scooter falanda tarzim degil sen onlarla uzun yol yap millete nasihat verirken genelleme yapma
suan aldıgım bilgiye gore :)
hiç bi bayide 0 motor yok 600luk
r6 ve 600rr yok yani subat sonuna kadar, sonra da fiyatlarda 5% 10% zam gelicekmiş
kawa zx6r var 14.000€ en son 33e birakiyolarmıs o da tabi cok fazla bi fiyat benim için
motor fuarını beklemekte fayda war sanırım ? :S
Yamaha YZF R6 2011 Model Super Sport Motor Motosiklet Mağazasından ikinci el 26.750 TL - 70538309
bu war antalyada otobusun altına koyup getiriomuşuz :S
yani kalkıp bu havada yol yapmak sıkıntı
motor temizmiş ordaki arkadaşım goruşmuş ama 26.500den kuruş inmedi
Madem uzun sure biniceksin satma derdinde yoksa nicin Kawasaki dusunmuyorsun ? Zaten artik Yamahaninda Suzukininde distributorleri yuzunden Kawasakiden farki kalmadi yani Honda disinda yedek parca stocku yapanda yok
R6 kasa degistiricek o paralara sifir almak yazik olur
üslubun ve yazım şeklin yanlış ahkam kesmek nasihat vermek bunlar bana göre terimler değil kaldıki gayetde mütevazi biriyimdir yaşantımda öyle.. ben sadece geçmişde yaşadığım bazı şeyleri anlattım bu forumda çok motorcuda olucakdır zaten motora düşkün birinin her tür vasıtaya hevesi olur benim tek direkli teknemde var tek vasıta olarak araba yada motorsiklete düşkün değilim deniz sevdamda var.. neyse beni yanlış anladın ahkam kesmek öyle efelikler benim işim değil yolum değil sanırım kendimi yanlış anlattım kusur bizde olsun..
Suzuki GSX-R 600 2008 Model Super Sport Motor Sahibinden ikinci el 26.550 TL - 57287169
bu olabilir belki 25 gibi birakiomus
yaz sonu samsundan 2004 z750 ile ankaraya gidip 2005 zx6 ile döndüm. Z750 yuksek sğratlerde çok yordu fakat zx6 kullanım olarak çok rahat geldi
Kawasaki ZX-6 R 2011 Model Super Sport Motor Motosiklet Mağazasından ikinci el 26.500 TL - 62382496
aslında neden olmasın ya ??
yamahanın tasarımı çok güzel ama kapımın önüne koymam, sürücü seçior, hata affetmiyor.
hondayıda hiç almam ele ayağa düştü, alayı kiralık
kawasaki güzel onunda piyasası ve parça sıkıntısı var
SUZUKİ hem sağlam hem güçlü hem de şekil 10 numara yani 3ü 1 arada daha ne olsun:):)
bu arada aldınmı motor aldıysan ne aldın can?