Haftasonu hava biraz ısınıyor hatta bi 10-15 derece kadar artıyormuş bazı bölgelerde fakat, pazartesinden sonra tekrar bir soğuk hava dalgası ve kar gelicekmiş söylentileri var...
Karı özlemiştik ama cidden doyduk yaa :)
Printable View
Sitemizin içi :)
http://img826.imageshack.us/img826/1...1202021345.jpg
metoroloji fena tekledi..dün için istanbulda yoğun kar yağışlı dedi ama 15 dakka yağmadı bile..bugun içinde yağmurlu diyorlar..oda zor gözüküyor..
10 gün sonra sibirya ustunden bu yasadıgımız karın çok daha kuvvetlisi geliyor beyler.
İstanbullulara kötü haber. Meteoroloji'den yapılan son değerlendirmelere göre; İstanbul'da pazartesi çok bulutlu bir hava etkili olurken, Salı günü kar bekleniyor. Aralıklarla sulu kar ve kar şeklinde olacak yağışın, çarşamba ve perşembe de etkili olması bekleniyor.
m.milliyet.com.tr
yağsın yağsın erken işi erken bırakmak güzel oluyor. :)
istanbula perşembeye kadar 1 tane bile kar görmüyorum ben.çarşamba gecesi perşembe gibi edirneden başlıyor
çarşamba yağsa bile sulu,belki tepelerde azcık
5 Day Weather Forecast and Conditions for Istanbul
weather.com yagacak diyo ama tutmaz :D
Geçen hafta bu perşemde için çok fena kar geliyor diyen hava durumu sunucuları bugun R yaptı sulu kar yağar belki diyorlar. :)
Herkez tahmin etsin kar nezaman yağacak..
çarşamba saat 18,30
dün dışarı çıktım biraz resmen tepem kızardı güneşten. sanki kar hiç yağmamış gibiyi hava :)
Hava durumu değişti kar daha çabuk gelecek gibi
çarşamba perşembe cuma cumartesi kar yağışlı şu an
İSTANBUL İçin 5 Günlük Hava Tahmini - Meteoroloji Genel Müdürlüğü