şu an beylikdüzü de fırtına var hava soğuk..
Printable View
şu an beylikdüzü de fırtına var hava soğuk..
Hava erken geldı gorunuyor ama yeterlı soguma yok. Bursa bılecık yogun kar olucak. Ulen yola cıkıcaktım yarın,sansa bak.
2 derece daha soguma olsaydı senlık olurdu....
Biraz sabrlı olun,lodos ile sıcaklığın az artıp sonra bıçak gibi soğuk bastıracağını demiştim.izleyin ve görün geceye kadar hızlı sıcaklık düşecek ve gece yüksekler ilk kar taneleri görmeye başlayacak.Ankara'da 31 gecesi yağarsa yağacak yoksa 2 ocağı bekleyeceğiz.
beylikdüzünde şuan gece oldu bir yagmur yagıyorku uzuun zamandır boyler hızlı seri ve rüzgarlı gormediydim çatı kafama inecek galiba :D
Haramidere baya yağış var şu anda
dışarda berbat bi hava var :)
Şirketteyim bende, skyport'tan görebildiğim sadece yağmur olduğu. Alt katlarda neler oluyor, fırtına falan mı var
31'i öğlen aracımla Bilecikten Ankaraya yola çıkacağım, kara kara düşünmeye başladım. 31'inde Bilecik-Eskişehir-Ankara güzergahı hakkında öngörünüz nasıl?
Halkalıda öyle fırtınalı bir yağmur var ki arada sırada yağmur taneleri havada asılı bile kalıyor:D
istanbul kar konusunda lanetlenmiş artık buna inanıyorum :)
Rahatsız olup işe gitmedim havaya bak. :D Şanslıyım sanırım biraz. :) Karı da merakla beklemedeyim :D
Anadolu yakası için konuşmak gerekirse soğuk değil fakat yağmur ve rüzgar çok fazla. Hava gayet ılık, soğuk bile değil.
Sokakta işesen çükün kopar öyle bir fırtına var Bomontide
mALTEPE de fena yağıyor sanki karışık gibi
çanakkale balıkesir bursa hattı ciddi yağış alacak gibi gözüküyor. oradakilerin gözü aydın :)
esenyurt; saat 10 gibi fırtına eşliğinde yağmur vardı şu anda kuru bi soğuk var...
ŞEkerpınar'da yağmur/fırtına ne ararsanız var şu anda
bu nası bı hava ya ıkı dk parca almaya gıdım dedım sucuk gıbı oldum :D
hava durumuna hakim arkadaşlar bir görüş belirtebilir mi ? Çarşamba günü yılbaşı akşamı hatun la caddeye inip yürüyelim gezelim dedik ev muhabbeti yapmayacaz , ama hava bugun ki gibi kıyamet olursa mümkün değil ona göre ya eve kapanacaz yada dışarı ?
izmirde durumlar nedir?
beylikdüzü hadımkoy bahçeşehir semaları kar görsün bari artık :D bıktım üsümekten :D
Anadolu yakasina haberi verdin uzdun bizi...
Nerede bu kar nerede bu yanliyan araclar ;)
Kar diye heveslendirdin,uzme bizi :(
Carsamba oglen ben kacar....
Bursadaki arkaşların Allah yardımcıları olsun hazırlıklı olmalarında fayda var efsane gelıyor :)
Bursa iyice sıkıntı gibi duruyor:D iyi yagmur yagıyor dün gece ve sabahda iyi ruzgar vardı
Şuan altınşehir şahintepedeyim 1 aydır burda çekim yapıyoruz hiç bu kadar soğuk görmedim 1 saat önce bu kadar soğuk yoktu.tahminimce en az 7 8 derece düştü sıcaklık.
31'nde 500hpa -29larda olaki -36ya soğur ve yağış artarsa gökgürültülü yağış görürsünüz.ihtimal %5 ama.. İlerisi için güzel ön görüler var fakat önce bu sistemi atlatalım :D