aynen hacı :D
Printable View
yurtdısında kar lastıgıyle gıdıyolarda beledıye de calısıyo arkadaslaroyle bı durum soz konusu :) burda kar yagıyo ustune tuz atıyolar(yada belırsız sacma sapan bı madde ) arabaya sıcrıyo boyanı erıtıyo vsvsvs :) ydısında yagmadan atıyolar yol tutmuyo otomatıkman buzlanmıyoda..Sımdı trafık kameralarından bakıyorum aanadoludan avrupaya 1.kopruden gelenler yokus yukarı cıkamıyo acaba neden :) 50cm kar varken ayak basılammıs yerde ben 150km dukkandan dukkana gıdebılıyorum ydısında sadece kar lastıgıyle dağ yolundan..Peeh
orda kum atıyorlardı yola martın sonu gibide yıkadılar bütün yolları mis gibi :) ben cama oturup izliyordum aha şimdi duramayacak hanzo kavşağa bodoslama girecek diyordum adam o buz üstünde rahatça duruyordu daha sonra öğrendimki kış lastiği zorunluymuş o ülkede :)
Ben cikiyorum simdi
Rota Kavacik'tan Hisar'a oradan Hekimbasi'nin orasi yanyol uzerinden Umraniye, Atasehir. Belki Goztepe.. Ara sokaklara falan bakinabilirim :)
Allah yardimcimiz olsun :D
kartal başka memleket arkadaş karı yine göremedim..
http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...32870018_n.jpg
aklı olan yola çıkmaz dukkanda mahsur kaldım.. bağlarbaşı altunizde kilitt bu neya millet ekşin arıyor trafik olsada beklesek diye.. bir kaşık yağmurda felç olan ist trafiği boyle karda biterr işte ne bir tuzlama ne bişi millet patur kutur :) şu ara sokakta 4 araç birbirine girdi yolları düşünemiyourm
Altunuzade felç durumda :)
kar durdu gibi buralarda.
boğaziçi avrupada sanki düzeldi gibi
Umraniyeden atasehire aralardan derelerden yan yan evdeyim darisi disardakilerin basina
İstanbula kar yağmasın arkadaş metrobüs iptal olmuş millet çıldırmış :D
m.milliyet.com.tr
Merterde hala bir tane bile düşmedi :)
Acıbademde işyerinde mahsur kaldım millet çarpışan araba gibi dokunmalarda inmiyor bile arabadan :) Bide B.Çamlıcaya çıkıcam hesaptaa :)