emir slm şubata ortası gibi tahmin var mı istanbul anadolu tarafına
Printable View
emir slm şubata ortası gibi tahmin var mı istanbul anadolu tarafına
doğrudur ankara tipinde bir yağış olacak.sağlam kar ardı yağmur var.o yüzden ne alırsaız eğlencesini çıkar sonra pişman olursunuz :D
ay sonunda hareketler var.. londra muhtemel o tarihlerde bizden ılık olacaktır.Uçuş iptali ise şu ana göre olmaz gibi..
14 şubat civarı ılık geçebilir.. Ama öncesi kar kış kıyamet yine.hatta bir önceki sistem ötelenirse 14 şubat kar kış olur
marmara bölgesi için en yakın kar tarihi nezaman bekleniyor emir kardeşim ?? yine bu 3 günkü gibi mi...
bugun feci don var picantonun kapılarını açık bıraktım kilitler donuyor binemiyorum :D
başkası binmesin sonra:D
Balikesir e kar yagisi ugrar mi yakin zamanda tekrar?
Kardeş bu gökyüzünde ki seslerin nedeni ne ? Neden böyle oluor Haarp felan mı gerçekten ?
14ocak-15 civarı.. süresini şu an 2-3 günlük.. zaman yaklaştıkça belli olur :)
çok zor maalesef..
ses ile ilgili buraya bişey yazmayım ama canlı olarak ciddi duyduğum ve üstüne çok araştırma yaptıgım bir olaydı.Ancak kar yağarken duyulan ses bahsettğim -40lık 500hpa seviyesinden dolayı.. Gerilim fazlaydı ve bu ses ortaya çıktı.. ama diğer zamanlarda duyulan v.b mevzu farklı.P.m'den sorabilirsin diğer konuyu
Yağmurda tamamda dün tipi varken simsekler caktigini gök gürledigini de gordum cok ilginc bir deneyimdi
Tıkalı yolda bir anlıkta olsa kar yagmura donecek herhalde diye sevinip 10 dk sonra "sicmistik sanirim sivama fazina gectik" dedigim bir durumdu
YAğış durdu ama hava fena soğuk. Pendik merkez 0 derece kurtköy -4 derece ölçü araba. Yollar donmaya yüz tutmuş kış lastiğimde yok gerçi ama siteye zor girdim. Ana yollarda 40-50kmh ile seyrettim. Gaza az fazla dokunduğumda hemen esp devreye giriyordu. Hanım yüzünden keyfini çıkartamadık ilk tatlı viraj sonrası çığlık :D
emır baskent ıcın bırseyler de:)
Sakarya'da şuan -10 derece arabanın camları hem içerden hem dışardan buz tutmuş kapılara sıcak su döktüm çatır çutur sesler eşliğinde buzları çözüldü. Hava ısınmazsa bu kar kalkmaz
Silivri - 12 , Uzun suredır bu bölgede böyle soğuk görmedim..
Felaket bir soğuk var, yollar iyice buz tuttu. Sabah 5 gibi çıkmam lazım bakalım nasıl olacak :)
Hissedilen - kaç suan ya Totom dondu verdim kombiye ayari
Kadıkoy sahil felaket soğuk var koynuma girecek karşı cins bakınıyorum :D
Çekmeköy fena soğuk, buz tuttu bütün yollar, yarın sabah-öğlen-akşam kar yağarsa karın altı buzlanır yollar dans pistine döner.
maltepe pendik yaptim yazlik lastikle. bolgesel don var ama ana yollar/sahil acikti. arada isiklar yana yana seyrettik ama abartildigi gibi bir don hissetmedim, tuzu bol bulmuslar herhalde :)
Su an Adana -5 gosteriyor araba,yemek yemeye gittim dondum resmen :D Bu gece antifreeze si olmayan adanalilara gecmis olsun simdiden :)
Bikaç saat önce Edirne, şuan hissedilen -14.. Ayazın kralı var :D
https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net...91&oe=57115FCD
1 saat önce işe gelirken -8 derece ile geldim heryer sadece buz şu an
Ben İstanbul da hiç bu kadar soğuk gördüğümü hatırlamıyorum
Sisteme gelince yılın ilk karı münasebeti ile gayet güzel başlangıç oldu
Ama sistem benim beklentimin bi hayli altında oldu bu kar yağmadı demek değil lakin
İlk verilerdekine nazaren beklentim efsanelerle yarışabilir görüntüsünde idi ama süresi çok kısa oldu, uzun soluklu yağış alamadık özellkle sıcaklıkların mükemmel olduğu dün ve gecesinde yağış hiç alamadık buda tüy dikti
Dek sistemi çok eğlenceli olmuyor doğrudur ,siklonik yağış yakalamakta zor
Bakalım daha süremiz var yakalarız daha güzellerini umarım
Yılbaşı gece evden dışarı çıktık kaydık takıldık ettik falan. Karlara yattığımı, kayarken düştüğümü hatırlıyorum içime kar falan girdi ama dün akşam ki kadar ben hayatımda üşümedim ve öyle bir soğuk görmemişimdir herhalde. Derece bakıyorum -1,0 falan ama hissedilen de dediklerine göre -10 gibi bir şeymiş. Totomuz dondu resmen :D
Emir kardeşim seninde ellerine sağlık her yerde kar bilgisi veriliyor ama senin gibi detaylı ve saat vereni yoktu teşekkür ederiz sana emeklerine sağlık :) Bu kış daha kar var diyorsun yine sanırım öyle mi ? :)
Dünden beri edirnedeyim.her sene edirne felc kapandi bitti gitti gibi haberler yapilirdi silivriden sonra karla alakali hic bisey yok yanliz bir soguk var buna sogukta denmez baska bisi
Ankara için kar hayırlı olsun.Pazar gecesi 22:15 gibi batıdan girecek ve p.tesi öğlene kadar yoğun biçimde sürecek.okul tatili mümkün.. Şimdiden uyarı verilmeli.. Siklonik bir yağış en sevdiğimizden.. Kesinti olmayan dek gibi olmayan süper bi yağış :D İstanbul ise ısınıp yağmura kavuşacak :)Bu gece cmleri vereceğim ankara için
Beylikdüzünde kar başladı hava -1 derece gösteriyor..
9 ocakta umarım ucak seferlerı ıptal olmaz ankara ıst için
Zonguldak merkezde dün gece den beri, fena bir kar yağışı var, araçlar kardan görünmüyor, hayat durmuş durumda.
http://i1199.photobucket.com/albums/...ps8moe1wbm.jpg
Halkalı da fena kar yağıyor.mgm ye bakıyorum bulutlu gösteriyor...
Sariyerde felaket kar yagiyor bir anda basladi anlayamadik :D
Halkali Bahçelievler üçgeninde kar ne zaman bitiyor :)
Koca mustafa pasa fena kar basladi hayirdir bekliyor muyduk bu kari :)
ciddi kar başladı son durum ne olacak?
- Bayrampaşa da ufak ufak yağıyor.
Halkalı kabus oldu resmen.. Delirecem valla.
Son şakasını yapıyor sanırım. :)
Bomontide kısa süreli yağdı yolluk yaptı gitti :D
http://findlapa.com/images/logo.png
+
http://findlapa.com/images/logo.png
Yağıyor yine :D
Kar var umraniyede çok gzl sekilde