hmm pekii,devam o zaman
Printable View
farazi yorumlar derken. Ben profesyonelim demiyorum ancak bazı şeyleri okuyabiliorum. Hava tahmini için hatırlarsan sende kimse kesin birşey söyleyemez diyordun. Lodos demiştim sende aldığın bilgide yarın lodostan bahsediyorsun. Lodos yağış taşır ama sıcaklığı itibari ile yağmurdur arkası. Ben hala istanbul için kuvvetli yağmur ve akşam 7 den sonra ancak karla karışık yağmur ve kar öngörüyorum. İnşallah yanılmam da sebze fiyatları uçup gitmez. Kediler kuşlar donup ölmez. Kar ı çok sevmeme rağmen.
Lodos'un ardı yağmur evet ama İstanbul'da lodostan sonra rüzgar dönüyor ve yağmur düşme olasılığı göremiyorum.çünkü lodos havayı kar için hazırlıyor adeta.öğleden sonra film kopar diyorum.akşam ise ciddi ciddi kışı yaşarsınız diyorum.En son gece tekrar bakıcam modellere,belkide durum daha da soğuk taraf göstericek :)
Carsamba gunduz peki
Anlaşılan uzun bir aradan sonra aralık ayı başında ciddi bir kar yağışı görücez :)
Çarşamba araba ile sabah 4 gibi Ankara'ya gidip akşam 6-7 gibi geri dönmeyi planlıyorum
Güvensiz bi durum olurmu? Yollar ne durumda bilgisi olan varmı?
Kar lastiklerini takıyorum yarın bunun dışında öneriniz varmı?
Benimde perşembe günü aracımı çıkartmam gerekicek, Bahçelievler - avcılar arasında gidip gelicem, ve malesef kar lastiğimiz yok, çünkü 5 derece altında hiç kullanmıyoruz aracımızı. Perşembe nasıl olur acaba durumlar?
Çok teşekkürler
Saygılarımla
perşembe sabahı uçağım var yurt dışına sizce yağacak kar seferleri iptal edecek şiddette olur mu ?
arkadaş ne yağıyorsa yağsında, şu soğuk bi kırılsın ya çok keskin bir soğuk var
Sağlam bir yağmur başladı.
Cok fena bir yağmur var dışarıda şuan
Kar perşembe & cumaya kaymis görünüyor
http://i1201.photobucket.com/albums/...ps47684607.png
kar mar yağmaz agalar yormayın boşa elleriniizi klavyeye basıpta : )
lodos havayı kar için nasıl hazırlar. emin misin? Lodosun arkası yağmurdur ve önden gelen lodos yer sıcaklığını da su sıcaklığını da tırmandırır. İstanbul gibi bir yarım adanın etrafı su kalkanı ile çevriliyken o soğuk hava akımı etkisini kaybeder. diğer bölgeler için belki dediklerin doğrudur ama istanbul ayrı bir bölgedir. Dinamikleri farklıdır. Yer sıcaklığı şu anda 7 derece. Bunun üstüne öyle bir kar yağdırman gerek ki yer soğuyup kar yapışsın. Yarım saat fırtına yapsa tutar yarım saat sonra erir.
Gece 3 de yattim sabah 7 de ayaktaydim kar mar yok anca buz gibi hava :D