Başkent üni baya baya tutmuş ve hala yağıyor, elfrenini sağlam esnettim kısa bi hasret giderdim :D
Printable View
Başkent üni baya baya tutmuş ve hala yağıyor, elfrenini sağlam esnettim kısa bi hasret giderdim :D
İstanbul bitti mi :/
Emir merhaba yarın sabah 6.30'da Ankaradan İstanbula uçacağım sabah esenboğa tarafı için görüşün nedir?
Sincan'da yağmura döndü...
emir çok az yagdı bunun devamı varmıdır
batıda y.mahalle-eryaman felan şanslıydı ki ostimdeyim halen devam 10cm'i zorluyor.. Gece yine yağış var.yüksekleri vurur bu sefer.sonrası yağmur.. Bütün çıktıların beklediği gibi gelmedi sistem ama yinede güzel oldu
Ben sevmedim bu sistemi Emir :D
Ümitköy-eskişehir yolu-yeni ödtü yolu üzerinden cevizlidere ye geldim ne yazıkki hiçbirşey yok
http://i64.tinypic.com/xcr9k8.jpg
Incek fenalarda
İncek, Oran güzel yağıyoda diğer yerler nasıl acaba :)
Bahceli temiz, yağanda eridi
30 küsür senedir adanayı biliyorum daha tarihinde 0ın altına indiğini görmedim 2 gece öncesiydi sanırım haberlerde -4 diyordu arabada -6 yazıyordu.
geldiğim Toronto'da 80lerde 90larda -30 olurdu yazın 20nin üstü olmazdı şimdi bu hafta çarşambadan sonra 3-5 derece gündüz, yazlarıda 40 derece oluyor
halende küresel ısınma varmı diye soranlar var :)
cayyolu turkkonut rezalet eridi gitticamur oldu hep
İş için Adana ya geldim istanbuldan gelirken diyordum biraz ısınırım diye de bildiğin soğuk :D
işin kötüsü istanbulusu,Ankaralısı kışa hazırlıklı kış lastiğidi evde doğalgazıydı tam takır.
şimdi yağmurda yağdı ee haliyle 0 altına düşünce gece buzda oluşacak ve arabada yaz lastikleri var, evde normal adana hava koşulları kışın 10-15 olduğu için ısıtmak adına split klima var benim evde doğalgaz yok.
açıyorum spliti o bana bakıyor ben ona :) ağızımla üflesem daha iyi ısıtırdı herhalde :)
abi ben şuan istanbulda kar yağdığındada dahil klima ile ısındım. dış ünitenin yönünüde güneye koyduk defrost 'ta fazla yapmadı. geçen sene kuzeydeydi oda bizim gibi donmuştu bu sene sıkıntı olmadı.
valla ne diyim bugün şu an iş yerindeyim şirketde hiç yoksa 20 tane split birde 15 odalık merkezi klima var tüm odalar buz herkes paltoları üzerinde tir tir titriyor millet mutfakta ufo karşısında ayağını ısıtmaktan iş yapmadı bugün :)
evdeki bir derece daha iyi ama yinede bir doğalgaz petekli sistem değil açıkçası taktırmadığıma pişman oldum :(
bizim de şirket 7 katlı, 8:30 9:00 gibi klima açıldı - saat 14:00 e doğru anca ısındı bina..
şuan da şükür sıcak içerisi, evde de hiç sıkıntı çekmedim ısınmada.
bir kaç ünite de çatıda olmasına rağmen sıkıntı olmadı, umarım ısınırsınız hemen :(
Konya'da Ankarayla benzer o zaman, bi 3-4 cm kar yağdı, durduktan sonra eridi çamura bağladı.Hava çok soğuk kesin buz olur
Ankara'nın yükseleri yarın sabaha kadar normal şiddetde kar alacak,il geneli ise hafif olur.Beklenti düşük olsun.İstanbul-İzmir-Antalya ve ülke geneli ısınmaya başlayıp bu sefer deli gibi yağmur alacak.Kimse kar gitti v.b moral bozmasın barajlar önemli ve güzel bir kış devam ettiriyoruz.Ve yine size güzel haber ; 15 ocak - 25 ocak arası planlarınızı beklemeye alın.. Çok detaya inmeyeceğim biraz daha şekillensin.. Maşallah diyin ama o derece.. Yine yeri vakti geldğinde saatine kadar burdan yazacağım.. Ve sistem dışı yerel soruları lütfen p.m atın konuda boş yoğunluk olmasın
15 25 ocak arası yarım metre kar bekliorum :D
16 sında ızmıre ucak gıdıs donus bıletım var ınsallah sorun olmaz
Daha 2 hafta var,sakin mıllet....
Cok sey degısır,oturdukca paylasır Emır.
İşini üzerine daha çok düşeceğim artık.. Bu da teaser olsun ;
http://i67.tinypic.com/14wb0k9.jpg :))
Bir çılgınlık yapıp kendime ait veri toplayan cihazlardan almayı bile düşünüyorum artık :D :D
bence sen bu işle profesyonel olarak ilgilenmeyi bir düşün emir. galiba amatör olarak uğraşıyordun ama? profa dönmelisin sanki?:D
Selamunaleyküm Emir, Ocak sonu batı karadeniz seyahatimiz olacak, Sakarya, Düzce, Zonguldak 29 ocak - 1 şubat arası bir tahmin varmı.?
Yanı kocaa 2 ayda sadece 2 sıstem mı var yahu :(
14 ünde ingilteye gidicem 1 hafta kalıp geri gelicem normalde kara bayılırım ama cok gerıldım ve tırstım :D gecen havaalanlarında yasananları gordum :D
,
Ankaraya kar yağdı, üstüne yağmur yağdı hepsi eridi gitti, 2 gündür de yağmur yağıyor.. :)
Kütahya'da da aynı durum söz konusu,
Dün çıkıp saplandığımız radar mevkisinde bile kar kalmamış :)
Emir yarın sabah İzmir-İstanbul uçuşum var sabah 9 gidiş gece 23:30 dönüş şeklinde ama çok çok şiddetli lodos olacak ve hatta bazı havayolu şirketleri sefer iptal etmeye başladılar diyorlar, rüzgar durumu hakkında var mı söyleyebileceğin birşey dostum?
sabah radyoda söyledi THY seferlerin çoğunu iptal etmiş