arabaların yatışta sende yat zıbar ayu kış uykusuna :D
Printable View
Silivri hem güneşli hem karlı ilginç :D
XoR face'e bak kanka?
Bütün okullardan 2 hafta sonra finallerimizin başlaması saat 17:00-18:00 arası sınavımın olması ve 2 hafta boyunca sınavların devam edicek olması beni çok mutlu ediyor..
Bu saate kadar sınavın iptal edilmediği ve sayın Mustafa Aydının okulun facebook sayfasına gülerek poz vermesi İAÜ de kar keyfi diye foto koymaları gidip o okulu yıkmama yetecek kadar sşnir olmamı sağlıyo:D
İStanbul Aydın Üniversitesine gidicek varsa gitmeyin kardeşim b.k gibi okul :D
altunizadede şiddetli tipi başladı :)
çengelkoyde tıpı ıle beraber yagmaya devam edıyo
maltepede yağıyor ama yağanlar eriyor neredeyse hiç durmadı, rakım biraz yüksek olsa misal başıbüyük kayışdağı gibi çok fena olur gibime geliyor
melii abi jip olsa gelirdim valla sana:D
Güngören'de Lapa lapa yağıyor...
üsküdar da erimişti şimdi tekrar tuttu hatta baya bi tuttu :D
faruk fnaller hep aynı orda malesef en kotu olayı okulun. Okuluda kotuleme sonucda ordan mezun olcaksn okul ne kadar ıyı yere gelrse bzm ıcn ıyı :D
Güngören iyiydi :)
http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...98434757_n.jpg
Allah kahretsin ki otelde calısıyoruz , izin yok gerekirse kalın diyorlar :)
yazdıklarınızı resimleseniz bir dE :)
faruk 2 sene hep oyle gelr ılk donem 3.76 gelmstı ortalamam ama okul cok skıcydı gdesm yoktu :D bıyere gelır bence 3-5 seneye hocalarla aranı ıyı tut bu sene btr okulunu yoksa daha ezıyetın artar farugum
Grkm kendı cekmlermıze bak 2foto koydm
Sanırım hava sıcaklığı düştü tutmaya başladı şimdi,
ümraniye fenaa tipi.. :)
Şirketin ordayım seyrantepede lapa lapa yağmaya devam ediyor tuttu yine yerler falan.
Biraz önce Ataşehir Göbeği Dönemedim Trafik durdu görüş mesafesinden..
Beklerim :)
akşama olimpiyata kim geliyor :D
levent deniz subay lojmanları civarında tipi şeklinde şuan;kar lastiği olmayan lojmandan çıkamıyor.
Ben c.tesi gecesi gittim kar çok azdı ama güvenlik müsade etmiyor kamera ile izlendiğinden direkt gelip çıkartıyor dışarı.
İptal olmaz ama bol rötarlı bir gece olacaktır. Kalkıştan önce uçakları donmaya karşı yıkamalarından ötürü baya bi zaman kaybı yaşanıyor.
sabah 6.55 adana ucağı 8.45te kalktı. suan durum nasıldır kim bilir :D