GSİ CLUB Nickli Üyeden Alıntı
Karabük ocak 5 sistemini beklemeli.Adapazarı sallantıda rakım verirsen detay bakabilirim.Ankara deme bana çok cenabet yer şu an sallantıda o da.Ankara 31 gecesi ve 5ocaktan sonra 2002 tarzında kar görebilir.
Ortalama yüksek bulut hareketlerinden 1 ay önceden oluşum görebiliyorum,tabi bu kesin değil sadece görüp takibe alırım.ve 15 gün içinde modellerde o oluşum varmı yokmu bakarım,yoksa konuşmam,varsa takip ederim.10güne girince diagramlarda yansıması beklerim ki detayları bileyim.olaki diagramda görmezsem basınç-siklon oluşuma göre geçmişe göre oluşumları düşünürüm.son 5 günde ise kısa vade takibi alırım,diagrama yansıyan sistemi detaya indiririm,eğer halen diagramda yoksa ya çöp yada hafif olacaktır derim.son 36saatde ise sınırlı alan modellerinden detay bakar ve sunarım.Öğrenmesi uygulaması zor değil ancak risk var.Hava bu hiç tathin etmeyeceğiz akımlar olup ters köşe olabilirsiniz.Önemli olan bütünlüktür nası bi fren sistemi süspansiyon gelişmeden modifiye olmuyorsa havada öyle.Bu arada ataşehirde kar varmı ? eğer varsa beni ters köşe yaptı sanırım