Buzda gidemeyen arabanın lastiklerinin altına işemek için sıraya giren 5 kişi gördüm.
Kar duasına çıkanlar, yatacak yeriniz yok yeminle :)
Printable View
Buzda gidemeyen arabanın lastiklerinin altına işemek için sıraya giren 5 kişi gördüm.
Kar duasına çıkanlar, yatacak yeriniz yok yeminle :)
Yarin istanbulda okullar tatil edilmis ve isin garibi carsamba sali arasi yagmur haric persembe de kar yagisi gozukuyor istanbul icin. Yarin istanbulda yagacak kar mevcudun ustune 5-10 cl daha ekleme yapacak gibi insanlar ise giderken ve donerken sorun yaratabilir
Bahcelievlerde guzel yagmaya basladi suan.
Ankarada sabah yagdi ama hemen eridi. Ince ince atıyor o kadar. Hava " Deri koltuğa çıplak oturmuşcasına soğuk.."
canimo cektirdiniz vallahi :)
ailecek ciktik , site ve sokak aralari pek zevkli ama ana yollar acik. pazar gunu 12 dakikada zumrutevler-brandium saka gibi hehe
rover pati - Sendvid
Ortaköy'de (beşiktaş) 2 saattir aralıksız yağıyor, böyle giderse yarına zulüm olacak istanbulda.
Ocak ayının son haftası İstanbul'daki hava durumu hakkında tahmini ya da bilgisi olan var mı ?
Asıl zulüm doğalgaz faturalarında olacak :(
Meteo earth uygulamasında istanbul için sbah 8 gibi anadoludan giriş yapıcak ve aksama kadar avrupayıda içine alıcak ciddi yağış kütlesi gözüküyor.
http://i.hizliresim.com/QvzlDy.png
Yarın İstanbul için güzel bir yağış olucak gibi. 16'sından sonraki sistemi daha detaylı bekliyoruz Emir. Gerçekten Haliç donma ihtimali devam ediyor mu?
Ankarada yine başladı kar :(
Herkesten farklı olarak bir soru da ben sorayım ne zaman güneş açacak? Ne zaman 10+ derece sıcaklıkları görmeye başlayacağız? Kardan buzdan nefret eden bitek ben miyim?
Ankarada güzel yağıyo. Batıkent ostim yaptım yollar çok güzeldi. Ostimde frene dokunmaya gelmiyo. :)
Böyle giderse sabaha ara sokaklar pert
Bir kac guvendigim siteye baktim,sabah 9 gibi istanbulun karadeniz kiyilarinda baslayip aksama kadar her yeri saricak bir kar yagisi var. heralde yerine gore 7-12cm arasi birakicak...
Bu yorumuma bilen biri yazar mi?
Bol bol yağsınki sokaklara çıkamayalım belki bu terör illetine bir çözüm olurda bahaneyle bir kaç gün daha yaşarız, ölmeden.
Sımdı yarın 10cm cıvarı beklıyoruz ya tum gun ıcın,cars pers arası 17cm falan beklenıyor...!
Emır de yok sıtede,bende hava durumu forumlarında kayboldum...
Yiğenim hastanede tedavi altında,bu yüzden günde sık sık hastanedeyim refakatçi olarak..bu gece veya yarın gece 17-25 sistemi hakkında bütün analizlerimi yazacağım umarım.Kendime vakit bulduğumda anca kendimi dinleyebiliyorum,bu yüzden cevap veremediklerim olduysa lütfen k.bakmasınlar.. İyi geceler..
Gozum var ama bunların tahmınlerı 1 hafta ıcın gecerlı,tahmıncılerın hepsı net bır sey soyledıklerınde yanılıyorlar,sıstemler cok hızlı. Bence 1 hafta 10 gın kala sor. Ama 15'ınden sonra bol bol yagmur falan var 1 hafta.
Acil şifalar dostum @GSİ CLUB
çok geçmiş olsun, Allah şifa verir inşallah en kısa zamanda...
Geçmiş olsun acil şifalar
Geçmiş olsun, acil şifalar.
Geçmiş olsun en yakın zamanda sağlığına geri kavuşur inşallah kardeşimiz
Acil şifalar
Geçmiş olsun emir
Bahçeşehir 1,5-2 saattir yağış altında sabah burdan işe filan gidemez kimse
Gece saat 2.35 yer avcılar kar yeniden başladı ve iyi yağıyor geçmiş olsun
Küçükyalıda gelen giden yok. :)
Cevizlibağ coşturuyor şuan efsane yağıyor ben sabah trafiği çok merak ediyorum
Valla cikmayın araba ile , ben bugün aracı temizlemistim biraz önce camdan baktım temizledigimin yarısı kadar kar dolmus çok sıkıntılı yağıyor