Kameralardan baktım yerde tutan yok ama evlerin çatısı vs bembeyaz :) yani kar yağmış / yağıyor
memeyi kurtardık :hehe:
Printable View
Sabah 6:30 gibi Zekeriyaköyden çıkarken başladı kar, maslakta yağmur yağıyordu ama
Koray abi hadi gecmis olsun :D
Şuan hava baya acik akşama patlatir heralde. :)
bir umutla geceden havanın yağmur yağışlı olarak gördüğümde iyi dedim yarın az da olsa kar beklentim vardı ama aksine günlük güneşlik hava var acuwater çarşamba gününüde kar yağışlı gösteriyordu oda gitmiş büyük hayal kırıklığı içindeyim leventte hava bir tık soğuk ve güneşli.
Şekerpınar sabah karlıydı..Formula yolu bayağı tutmuştu ama şimdi kardan yağmurdan eser yok
Weatherunderground bu gece sabaha karşı saat 3te başlıyor olarak gösteriyor karı :)
beylikdüzü hava soğuk ama güneş var.kartopluyor sanki..
Bomontide işler değişti, sabah 7:30 dışarıda çok rahat sigara içilirken şuanda burnumu dışarı çıkartamıyorum kupkuru bir soğuk geldi. Sabah fena sıcaktı yağmurun damlası kalmadı. Öğleden sonra yerler ıslanmadan yağarsa şenlik olur.
Halkalıda güneş açtı :) bahçede işim de vardı iyi oldu
şu anki durumda 6 akşamından sonra ve 7si gün boyu yağış alacak istanbul.
Şu an ikitellide su kaplumbagası gibi güneş banyosu yapıyoruz. Hava 9 derece.
Lan biri net söylesin bana şimdi yarın ben sabah kalktığımda işe gidemiyecek miyim :)
Şu an ab alanı antalyaya doğru harekete geçti.Akşam 9 gibi ankarada hafif kar başlayacak ve ab alanı antalyaya oturup 990 gibi derin bir alçak basınc ankaraya oturacaktır.12 gibi yoğunlaşacak olan kar sabaha rekor seviyede olacak.İlkokullar tatil olabilir,ve eksi derecelerde yağacaktır bu kar direk tutacak ve dona çekecektir.İstanbulda saat 4'den sonra hafiften başlayıp etkisini artıracaktır.Bugün ve yarın sistemin en verimli olduğu an olacak.Şimdiden aşırı soğuk ve don olayına dikkat ediniz.Akşam iş dönüşü tekrar güncel çekeceğim.
Hava akşamdan sonra iyice sertleşmeye başlar
Bu arada hava durumu ile alakalı tüm siteler çökmüş :)