faydalı bir bilgi olabilir Avrupa - Anadolu Köprü kullanacaklara..
Murat Kazanasmaz:
Vaktiniz var ise Avrupa Anadolu geçişleri için biraz bekleyip öyle çıkın. Ani yüklenmeler mevcut. 1 saat sonrasını bekleyin.
Printable View
faydalı bir bilgi olabilir Avrupa - Anadolu Köprü kullanacaklara..
Murat Kazanasmaz:
Vaktiniz var ise Avrupa Anadolu geçişleri için biraz bekleyip öyle çıkın. Ani yüklenmeler mevcut. 1 saat sonrasını bekleyin.
Buzlanmaya dikkat :D
http://forgifs.com/gallery/d/196681-...-horse-ice.gif
yoğun kar yağışı nedeniyle pazar yerinin demir tavanı insanların üzerine çöktü çok sayıda ölü var :(
İSTANBUL, (DHA)
METEOROLOJİ Genel Müdürlüğü, bu gece saatlerine kadar Şile, Beykoz ve Ümraniye çevrelerinde kar yağışının kuvvetli olacağının tahmin edildiğini açıkladı. Yapılan son değerlendirmelere göre Batı Karadeniz kıyılarında yoğun kar yağışı, Orta Karadeniz ve Batı Akdeniz ise fırtına beklendiği belirtildi. Yurdun doğu bölgelerinde ise hava sıcaklığının hissedilir derecede olmak üzere (5 ila 7 derece) azalacağı tahmin ediliyor.
ANADOLU YAKASI’NDA KAR YAĞIŞI
İstanbul radarından alınan verilere göre; bu gece saatlerine kadar Şile, Beykoz ve Ümraniye çevrelerinde kar yağışının kuvvetli olacağı tahmin edilmektedir. Sağanak şeklindeki kar yağışının oluşturabileceği ulaşımda aksama, görüş mesafesinde azalma, buzlanma gibi olumsuzluklara karşı başta sürücüler olmak üzere ilgililerin ve vatandaşlarımızın dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.
mecidiyeköyde sakin sakin yağıyor araçların üstü beyazlaştı yeniden
Lan izmirede yağsa dökse bizi sokaklara ama nerdeeee
dağların teperlerınde var ama asagılarada yagsa keskeee
bursadada yeniden başladı kar :S
2ölüye çıktı sayı,malesef :(
Tüm arkadaşlarımı aradım pazar yerinde çalışan,şükür hiçbirinde bişey yok fakat bu gün Zonguldağın belirlenmiş pazar günü ve bu yüzden fazla kalabalıktı,bir kısmının çökmüş olması sevindirici. hepsi çökseydi çok daha kötü olurdu :(
ya kaldım evde mahsur yollarda buzlanma var diye diye bi yere çıktığım yok karın tadını alamıyoruz..
Acıbademde sıkıntı yok. Tamam :D
Bu arada arkadaş arıyorum arkadaş. Tamam :D
Bora abi sizin offroad buluşmaları ne oldu abi? Şu aralar riva falan güzeldir :D
Burasıda çok kötü deli gibi yağdı şimdide ayaza çekiyor yarın vay halimize