gece var cıkıoruzz:)
Printable View
gece var cıkıoruzz:)
K.Çekmece pert otoparka zor bela çıktım ama mallık bende kışlık jant lastikler odamfa süs diye duruyor :D biz kumholarla yollarda :D
çok tesüf ediyorum arkadaşlar o zaman ki talihsizlikte benim suçum yoktu bmw hatalıydı :D
Tamam bu sefer söz kırıp dökmiycem hadi çıkalım akşam mekan belirleyip
utku nerdesin kanka bu işleri en iyi sen organize edersin.
hahha kanka park alanındaki elektrik direklerinede dikkat etmek lazım çarpıp devirenler sonrada kaçanlar var :D :D
satıcı değil amirim biz içiciyiz bir yanlışınız var bunun gibi olmus :D auxhsauhxa
Biz Satıcı Değil, İçiciyiz! - Video - Alkışlarla Yaşıyorum!
Acıbademden geçmeyin e-5 kilit yerde kar var.Millet gidemiyor.Metrobüsten sonraki o yokuşta millet zincir takmak için durdu.(5-6 araç)
Yalnız ataşehirde bi akşam peşime polis takmıştım, o çok komikti, connectle senkronize yanlıyorduk :D
O albealı arkadaşların 4 kişi yanlarken kapı mapı açtıkları gece :D
enes cozmussunlan :D Enes - YouTube
ama emre korkmus sakat yerde duruyoruz dıye o yuzden cozememıssın :D :hehe: :D
hadi biraz canınız çeksin pijamalı arkadaşlar belki gaza gelip çıkarlar :)
Dün geceden emg çekiyor ben söylüyorum :D
Herkes drift yapıyo :( Boş alanlar boş kalmıyo :D
Kartepe A3 & Bravo
Kartepe Eğlencesi (Arabic Jetta)
Ben de gazı verim ufaktan :D
Sizinki keyifli yanı ben gecen sene abartıp yazlık lastıklerle b.oktan bi yere girip yarım depo lpg ve ceyrek depo benzini orda bitirmiştim:D Haa kendimi çektirirmiyim cektirmem:) Tek eksiğimiz manuel olmayışıydı
pajero v6 snow - Car Videos on StreetFire
hahaha aynen arabic' e bende bayıldım :D :D :D
şafak başkan cok iyi :D :D
ukku bunları dizi haline getirde her hafta bitane izlyelim zevkli yaw :D
yanlız batuş kimse ağlamakla gülmek arasında kalms :D yani tedirgin tepkiler vermiş karizmayıda çizdirmemiş :D
Karda minik bi mahalle turu - YouTube
Burası İzmit'de oturduğum yer. Henüz yeni yağarken, zemin pek iyi değil :)
Ama bi köşede scandinavian var o güzel :D
Batu'lar karıştı :) Senden bahsetmiyor :)
Ora lanet yerın son kısmı:D orayıda cıktık zaten:D O gun abartısız 60-70 cm kar vardı:) Kayak merkezınden oraya gircez diue cıktık kimse ınanmamıs bana :D Gittim girdim baktım kalıcaz durmadan dönüyüm dedim ama arabanın yan cama kadar kar yukseldı :D sonrası kürek ve ınsan gücü:D
fwd ile böyle yan filan denemeyin yaslarsiniz bi yerlere aman diyim :D
bu vıdeo yu ben cektırmıstım sana dımı hacı :D :D
Aynen aynen o video bu :D
Benim senelerdir her kışım fwd ile geçtiği için kendim eğleniyorum ama tavsiye etmiyorum :D
yarın tatilmi beyler bilgisi olan varmı ?
Maltepede Ptesi pazarinin kuruldugu yerde cok guzel bi bos alan var cdan bakiyorum arasira birileri girip donuyo cikicam ama tek basima zevksiz olur var mi bu yakinlarda birileri hem tanisir hem iki doneriz :))