adresi alayım :D yazarım geceye doğru tahmini
Printable View
bu gece içinde dolu uyarısı yapıyorlar.
aslı varmı acaba
12-20 eylül küba tahmini ;
12-15 arası hava sakin , yağış yok sıcaklık ise 25-28 derecearası değişir gün içinde. 15-18 eylül arası ise yağmur geçişleri olabilir.18-20 arasıda temiz.
2018-2019 kısa bakış ;
İlk soğuma atakları eylül 15 - 30 arası olacaktır.eylül ayı genel itibariyle ülke geneli mevsim normali ve ara ara altı gidecektir.ekim ayı ise sıcak bir ay olacak,muhtemelen soğuk ataklar olmayacak.ekim'in son haftası ile kasım ayının ilk 2 haftası hareketli geçecektir.Kasım'ın diğer yarısı durağan olurken aralık başı yine ataklar olacaktır.ocak ayı durağan geçecektir.Asıl kış şubat-martda gerçekleşebilir.yine genel olarak şöyle diyebiliriz ; Eylül-kasım arası ülkenin batısı ataklar görürken,kasım-şubat arası ülkenin doğusu ataklar görecektir.Şubat ve martda ise güçlü ataklar tüm ülkeyi etkileyecektir.Soğuk merkezi kuzeyimizde kırım civarı konumlanacağından daha güçlü ama kısa süreli ataklar görebiliriz.
Önümüzdeki günler ;
ağustos 20'ye kadar kıyı kesimler,iç anadoluda lokal sağanak geçişler,ordu giresun kıyıları lokal yağmur geçişleri görecektir.dolu vb muhabbeti yok.Ağustos 20'den sonra duruma tekrar bakarız.Tatile gidecekler için son tarih eylül 10 diyebiliriz.
Teşekkürler, valla yağmur geçişleri zaten bekleniyor 1 saat civarı yağıp kuruyormuş klasik bölgesel sevindirici haber oldu teşekkürler.
Trakya tarafına yakın olan arkadaşlar dikkat
"Meteoroloji Genel Müdürlüğü Analiz ve Tahmin Tahmin Merkezinde yapılan son değerlendirmeler ve radar verilerine göre; bugün (25.07.2018) saat 16:00 TSİ'ye kadar İstanbul'un Avrupa yakasının batısında (Silivri, Çatalca, Büyükçekmece, Arnavutköy) beklenen gök gürültülü sağanak yağışların kısa sürede ani sel, su baskını, yıldırım ve dolu riski ile yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklar meydana getirebileceği tahmin edildiğinden vatandaşların ve yetkililerin dikkatli ve tedbirli olması gerekmektedir."
Çatalcaya yagsın mübarek tarlada mahsul kurudu susuzluktan
Şuan basık ekspress halkalı tarafında incede olsa sağlam güzel yağıyor :D
5 dk disari cikalim dedik sirilsiklam olduk fena yagiyor bayrampasa tarafinda
bu hafta sonu için çanakkale / eceabat hava tahmini yapabilecek olan varmıdır? google amca güneşli devlet baba gökgürültülü sağnak diyor ..
ben iPhone'da "the weather channel" uygulamasını kullanıyorum. sürekli takip ederek tahminlerin doğruluğu konusunda da zamanla tespitlerde bulunmaya başlayınca tam tutarlı oluyor :) genelde tutarlı zaten ama bazen yağmur yağmadığı zamanlarda bile önceden %20-30 oranlarında yağmur ihtimali gösterip biraz korkutuyor.
ama %100 kuru dediği zaman yağmur yağdığı olmadı ya da bana denk gelmedi
Telefonda meteo earth üzerine tanımam tavsıye ederım.
çekmeköy de şuan öyle böyle bir yağmur yok.
ufak ufak dolu eşliğinde rüzgarlı şarıl şarıl. su baskını riski çok yüksek.
bu tarafta olanlar altgeçitlerde flandikkat etsinler. şile yolu full su birikintisi
başakşehire inanılmaz bir yağmur yağdı dikkat edin 5 dk da sel oldu buralar sirenler falan çalıyor
Manisada dolu ve şiddetli sağnak yağış oldu.
@rahmitanır
Arabayla geldiysen dönüşte şovlu gidelim :D
Do you remember 27/07/2017 ?
arabamı sattım kafam o kadar rahat ki :D
Bayrampasada dolu fena yagdi , ev penceremizin tekinin onundeki plastigin tekinde buyuk bi delik var . sokakta millet arabalarini saga sola cekti millet ustunu ortuyor
An itibari ile Ümraniyede fena derecede dolu yagıyor ofisin camlarına vuruyor taş gibi araçlar avm ye akın etti
PROFİL AÇIKMI BİLEMEDİM. ümraniye sanayi
Bayram Alici - Bayram Alici war live.
avrupa yakasında bir kaç arkadaşımız doluya maruz kalmış,arabaları kapalı garajlara çekiniz
bakkalköydeyim dolu yağdı ciddi derecede umarım modaya yağmamıştır arabalar modada.
kadıköyde gök gürlüyor ama yağan bişey yok...
arabada açıkta kıllandım şimdi.
Ataşehire nohut kadar attı araba göztepede oraya yağmamış. Yazın ortasında uğraştığımız şeylere bak yav
arabalara zarar verecek cinsten değil eskiden bildiğimiz dolulardan :)
acıbademde iş yerim arabam açıkta ama geçen seneki yağışın yıl dönümünde millet tedirgin oldu.
kara bulutlar yağmadan geçti, şuan parçalı bulutlu bi hava var
Ataşehir ağırlıklı olarak nohut ara ara ceviz boyutunda yağdı. İlkten kuru dolu indi sonra yağmur küçük dolu karışık sonra yağmur büyük dolu devam etti. Şuan sadece yağmur var. Arabaya zarar vereceğini sanmıyorum ama yine de tedbir almakta fayda var.
Bursa icin dolu tehlikesi var mi ?
araba acık otoparkta dolu yagıyormus hanım aradı simdi kartalda insallah zarar verecek bir durum olmaz.
Büyükçekmecede 5 dakika şiddetli yağmur yağdı. Yollar kapalı sel bastı. Yağmur yağıyor hala , hava karanlık ve gök gürültülü.
İzmit'te güzel bi fırtınadan sonra 1 dakika kadar falan dolu yağdı nohut tanesi kadar. Burada hiç bu kadar fırtına gördüğümü hatırlamıyorum açıkçası
Yarınki hava durumu için net bir şey söyleyebilecek var mı istanbul için ?