Bursa nasıl olur acaba :confused:
Printable View
Bursa nasıl olur acaba :confused:
Bir bilgi de Kayseri için alalım. :)
hava durumunu canlı gösteren program, site vs varmı ?
Yazlık lastikle gezilir mi _? yoksa felç mi olacak yine.
Son 1 saatte Bakırköy-Ulus-Bakırköy yaptım E-5 güzergahında. Bakırköy-Haliç arası temiz ancak Haliç'ten sonrası baya yoğun kar yağışlıydı. Hatta Zorlu Center çevresindeki bir dik yokuşta kış lastiğini zorlayacak kadar da tutmuştu zemin.
Sarıyer tarabya üstü için tahmini alabilir miyim bro'm rakım 80
Ümraniye civarı bi hızlanıp bi duruyor. Ümitsiziz. :D
silivri ne durumdadır selimpaşa mahallesi :)
Küçük çekmece Atakent te ufak ufak atmaya başladı. Yarım depo mazot, xdrive,kar lastiği hazır , bekliyoruz :) Geçen sene bin bir hayal kurdum çıkamadım bu sene çıkacam inşallah :)
şimdi yarın gündüz kış lastikleri ile çıkabilirmiyiz anadolu yakasında ? Kalamışa gidip gelmem lazım. Akşam üstü kaçta dönmeye başlasam riske etmem ?
Bir saat sonra Atatürk Havalimanına gidicem. Yol hakkında bişeyler yazarım ama yolların kapanacağını düşünmüyorum.
çayı güzel oluyor oranın :D
yarin sabah 9 gibi erenköyden çıkıp kavacık yapacağım, ordan da zincirlikuyu. Bakalım macera olacak mı.
Bu arada bu daha önce bahsedilen efsane olacak sistem miydi? Yoksa o başka bir zaman mı gelecek ya da kayıp mı ettik o sistemi ne oldu?
Kar yağacak arkadaşlar.
Kis lastigi ile sorun yasamazsiniz.
Yeter ki yaz lastikleriyle trafigi felc eden sorumsuz cahiller olmasin ve kis lastiginiz bitik olmasin,yeterli.
Avrupa'nın bir cok yerinde adam kis kastigi ile 7 gun trafikte...
İnsallah sabaha karsi yogunlasicak kar 10cm den fazla ortu birakir.
an itibarı ile zeytinburnu hafif atıştırıyor
Durum guncellemsi :))
Aliexpreste alisverise dalmisin. But bakayim Dedim camda. Baya başlamış. Herhalde bir 15 dakikası var. Kurtkoyde Araçların üzeri çok ince tabaka olmuş bile.
Şimdi Atatürk havalimanından geldim.
Tem sultançiftliği yönüne kadar yağıyor ama basınekspress ve havalimanı kupkuru
Yolları tuzlamaya başlamışlar.
Don yoktu yumuşak kar vardı heryerde
Eyyorlamam bu kadar
Mecidiyeköyde 23:00 gibi başlamıştı gece 2 gibi çıktım Kavacık'a geldim komple güzel yağışlı, şimdiden tuzları bırakmışlardı yollara, yollar açık olur tahminimce
Henüz arabaların üstü anca tuttu, çimlerde ağaçlarda mücadele devam ediyor, yağış da ara vermiş gibi, birazdan bastırır yine Emir'in söylediklerine göre
Guncel 04:10: Kavacik guzel tuttu; sitenin icinde yollar, agaclar, arabalar her yer bembeyaz. Yerde takribi 3-5 cm dolu dolu kar var
05.25 günceli acıbademde hiç bişey yok ufak tefek beyazlıklar arabalarda sadece
Küçükyalı'da bir b0k yok
Kurtköy de ara sokaklar kaplanmış araba üstü 5 cm var
Erenköy ıslak ve yağışsız.
İçerenköy'de Instagram kızlarına yönelik yağıyor
kar kar dediniz bu mu lan kar naber lan kar
:D
Ümraniyede yollar temiz arabaların üstü dolu, çalıca tepelere doğru yollarda tutmuş en iyi orası sanki..
beylikdüzü yollar temiz. kar ince ince yağıyor..
Sancaktepe Sultanbeyli yakacık bölgesi 5 cm civarı var, ara sokaklar bembeyaz. atıştırmaya devam ediyor.
Bahçelievler ve Basın ekspress'de yolda ıslaklık bile yok :D
Tüm İstanbul'a yağar, Bakırköy'e en son yağar derim hep, psikolojiden midir nedir gece hep uyanıp uyanıp camdan baktım resmen değil kar su tanesi bile yoktu. :D
2014 ve 2018 kışları tam hayal kırıklığıydı. Henüz daha kışın başı, Şubat da İstanbul'da verimli geçer genelde ama bir; 07-08 Ocak 2013, 17 Şubat 2015, 01 Ocak 2016 ya da 06-11 Ocak 2017 görür müyüz bilemiyorum. :)
Ataşehirde sadece çatılar beyaz
Galatada her yer temiz
beklenenin vermedi vermeyecek gibi
07.30 Bağcılardan servise bindim ufak çiseliyordu, maslağa geldim her yer bembeyaz itü içinde ağaçlar ve yerler tutmuş vaziyette
göztepe kazasker güneşi bekliyoruz...
bu sabah Bahçelievler'e üstünde kar olan arabayla girdim insanların bakışları güzeldi :)
yarın akşama kadar kar durumları devam edecek.dediğim akşamda etkili kar geçişleri olacak.rüzgar erkenden güneye dönecek maalesef.. muhtemelen erime de olacaktır..şu an önümüz karanlık.ama tablo değişecektir bence.. değişmezse ocak sonuna kadar ancak yağmur olur
maltepe-kadıköy tırt