sanırım yine bir törpülenme söz konusu :( emir bakalım ne öngörüde bulunacak, rüzgar yönü ile ilgili sıkıntı mı var bana mı öyle geliyor
Printable View
sanırım yine bir törpülenme söz konusu :( emir bakalım ne öngörüde bulunacak, rüzgar yönü ile ilgili sıkıntı mı var bana mı öyle geliyor
kartepe tarafları alsın o da yeter:)
bence haklısın, siklon etkisi giderek azalıyor, bırakacağı yağış ta ha keza, yıldız ve karayel de yerini yavaş yavaş poyraza bırakıcak gibi, bu da azalmış siklon yağışlarının yanına eklenmiş DEK yağışları anlamına geliyor.Ama hava ocak sistemindeki kadar soğumadığı için neticede azalmış yağış miktarı ve karla karışık yağmur ihtimali ön plana çıkıyor gibi..
Gitti mi o efsane kar? :(
Herkes sakin olsun,siklon kayması olmuş ancak 3-4 saat sonra siklon tekrar girite oturacak ve planımız dahilinde her şey güzel gidecektir.Bu tür güçlü sistem öncesi siklon kayması-rüzgar yönü v.b etkenler gider gelir.Accuyu ve diğer ezber siteleri takip edenler bugüne kadar yanlış gittğini farketmiş olmalılar.Halen diyorum sizin o accuya baktığnız verilerin kaynağı GFSdir ! Aylık tahminleri önceki seneyi baz alarak yaparlar en altda ince bir yazıda bunu dile getirirler.Olayı kaynağından çözün.Gece yarısını bekleyin.
Ankara için de bir detay alabilir miyiz Emir?
Emir eline sağlık iki gündür takip etmiyordum konuyu kaldığım yerden okudum artık bursayıda sormuyorum hayırlısı bekliyorum ev dağ yolunda gene pençereler kapansın istiyorum 3 gün evden çıkmayalım hayırlısı olsun şimdiden verdiğin bilgiler içinde teşekkür ederim ....
nerdeyse kar duğasına çıkıcaz..
Tekirdağ bayağı soğudu sanırım 1 derece civarında.
istanbula indim hava mis gibi geldi :D akşam inş güzel şeyler olur :D
bosnada bugun ve yarın için kuvvetli don ve az yağış öngörülüyo,eğer dediğim gibi burdn geliyosa çşamba öğlen yağar kar tr'ye ya da istanbula diyeyim. :D
Emir;sadece sen dik duruyorsun,eger hakli cikarsan bu sefer sapka cikartirim.
Siklon kaymasi,ruzgarin yon degistirmesi bilmem,Emir son tahlilde ne diyor,aksam kiyanet kopacak,sali gunune bol karla uyanacagiz. Meteorda onu diyor...
Yagdir su efsaneyi artik... Mevsimler nirmale donsun...
Maslak - Beylikdüzü hattının net sıcaklığı lazım bana ?
sıcaklığın 1.8 derece düşmesi lazım.Bu arada Ankara'nın yağışı arttı ankar efsane yaşayacak.İstanbul için kritik korktuğum tek bir şey var onuda kesinleştirene kadar yazmayacağım.Akşam 4'ü bekliyorum.. Ve not eğer istanbul yağışı kaparsa bursanun güneyi aç kalacak,eğer bursanın güneyi kaparsa istanbul aç kalacak.Dua edinde siklon yukarı çıksın..
1988 mart ayinda istanbula yagan kar yeniden yagsa ne olur acaba ?