Sinan erdem'in otopark var , biz cafedrall'ın ordan giremedik ama diger taraftan giriliyormuş :)
Printable View
Şu an çok yorgunum,hemen yatmayı planlıyorum.Mart tezim bitti sayılır buraya dökmesi kaldı.3-4 mart sistemi çok karışık.. Ya Ankara Ya İstanbul derbisi olacak.Ama %70 ihale şu an iç bölgelerde.Açıkcası yeter artık Ankara alsın burda ayaz yemekten hasta olmaktan bıktık.İstanbul için 2 sistem daha biçiyorum.Biraz sabr,bu sefer çok çalışıoyrum saatine kadar tutturucam ;)
gidebilirseniz eğer beylikdüzü konser alanı tam yanlamalık :D
Arkadaş donuyoruz reel -3 hissedilen -15. Ağrıya bakıyorum reel -6 hissedilen -2 . Nasıl bir iklimdesin sen Trakya :D
Ne bereketli karmis ya bakirkoy gene tipi ucuyor :)
4 saat once sinan erdemin orada yokusta kaldim bmw ile cikmistim oradan nish istanbula gelmem 2 saat surdu felaketti:D
Yarın öğlen gibi balıkesirden istanbula doğru gelmeyi düşünüyorum bursa taraflari ne durumda acaba bi sıkıntı yaşarmiyim?
hadımköyde karşımdaki binayı göremiyorum şu anda,çok yoğun bi tipi var..
ALLAH dışardakilere yardım etsin.
Hadimkoy simsek gok gurultusu firtina basladi
Yarında işyerine varamayacağız anlaşılan teşekkürler bilgiler için.
Beylikdüzü beykent yarım metre rahat var yol ve kaldırımı ayıramıyorum artık ve hala tipi şeklinde devam edıyor:)
https://www.facebook.com/video.php?v...type=2&theater
TEM zincirleme kaza anı
su yagıslarda en cok sevindiğim sey yaza su sıkıntısı cekmeyecek olmamızıdr. Kar suyu ıle birlikte barajlar tam kapasıte dolar diye düşünüyorum. yinede tasarrufu bırakmamak gerek.
Allah dısarda kalanlara yardım etsın.
Maalesef su sıkıntısı olabilir.. İstanbul kalabalık bir bölge ve ülkemizde en fazla buharlaşmanın olduğu yerlerden biri.Şu an şükür 1 ay hiç yağış almasa dahi ortalama üstünde yağış aldı.Ancak yazınki aktiviteler hoş gözükmüyor.Haziran-Ağustos arası sıkıntılı.Bir bölge aşırı soğuk yaşıyorsa o senenin yazı sıcak geçer,kışı belirleyen ise kasım ayının gidişatıdır.+ Bilinçsizce suyu bol kullanan kesim oldukça,Ağaç dikeceğine bina diken toplum oldukça,iklime uygun bina yerleşimi v.b yapılmadıkça bu dengesizlik ülkemizde 2x 3x olur..
bu soğuklar nasıl devam edıcek emir martın 18 felan karsa gıdıcem yollar nasıl olur acaba urfadan -karsa