vay be ne güzel olmuş bizim site, biz sürünüyoruz valla merterde :D
Printable View
anadolu yakası için zincirsiz veya kar lastiksiz olanlar çıkabilir.Ara sokakları kullanmayın hala buzlu yerler var.
3 gündür kartal kayadayım. 6 senedir giderim böyle kar görmedim... 4 metreye yakın kar var ağaçlar taşıyamıyor.Harikaydı : )
4 Mart öğleden sonra... Mart Ayı zevkli geçecek,Nisan'ında ilk haftası fena yağmurlar gözüküyor.. Detaylar yakında..
pimi çekip bombayı attın :D nokta atışı yapacaksın sanırım.. :D
geçen kı tahmının;
bu sıstem duşuk, kar yumuşak olup hemen erıyecek...
gerçekten olan.. :D
https://instagram.com/p/zVBsRqEGVe/?modal=true
Kar sevıyesıne ınmeyecek gıbı soguklar?
Emınmısın Emırcım,kar var mı? Ve nasıl yagacak,bızı bıraz bılgılendır artık,az zaman kaldı :(
beyler buzlanmaya dikkat edin demin geldim sacma sapan bir hafif yokusumsu ara sokakda 2viteste rolantide yavas yavas dolanırken noldugumu sasırdım gozlerim acıldı absnin devreye girip aracın oraya buraya kaymasıla :)
Eskiden hep kar yağsın isterdim bu sene bıktım eve yakınken yağsa yine iyi ne zaman uzun yola gitsem kar yağıyo kesin 4 marta benim yine şehir dışında işim olur :D :D
@GSİ CLUB
Kış lastiklerini çıkarma vakti geldi mi? yoksa yeni bir sistem bekliyormusunuz?
Pazar günü istanbul anadolu yakası hava nasıl olur düğün dernek işleri var da :)
Kardesım,zahmet olmazsa cumdan ıtıbaren salıya kadar kartalkaya yorumu yaparmısın? Sanırım bolu hafıf yagmurlu ama yogun yagıs yok? Kartalkayada da hafıf kar yagar?
Buradan kardan, soguktan kacip TR ye geliyorum yeni bir ker firtinasi geliyor deme.