Yok yahu yarin 12:45 uçuş :) benimkisi gece can sikintisi mesaji :D
Printable View
ankaradan özet :D
hemen girdim tekrar ewe millet kızak gibi kayıp gidiyor :D
http://a1201.hizliresim.com/t/h/1tscm.jpg
burda da acaip yağıyor, yine garajın önü kapandı :)
Gümüşhane'ye gece yağıyo sabah tık yok :D nasıl iş anlamadım İstanbul' uma gitmek istiyorum lanet finaller ya :(
her yere kar yanıyo soğunu biz çekiyoz şu izmirin kuru soğuna ayar oluyom kırbaç gibi vuruyor insanın yüzüne...
5-6 senedir İstanbula pek uğramayan kar bugün şöyle bir uğradı gitti gelip temelli kalması temennisiyle :)
Bostancıda ne kar ne yağmur var şuan kuru soğuk sadece
bi 10 dk önce çıtır çıtır sesler eşliğinde camdan dışarı bir baktım etraf bembeyaz dolu yağıyor ama taneleri çok büyük değil kara yakın :)
Mikooooooooooooooooooooooooo Kar yağdır şu İstanbul' a ya Nolursun bea yeter bıktım ya beyazlasın etraf artık :D
kar ne zaman geliyor ya
pazartesi ve salı kar yağışı bekleniyormuş insallah sağlam gelir :))
ntv de hava durumunu sunan adam sulu yağıcak dedi pazartesi salı ama ne zaman dedikleri tutuyorki :)) şimdiye kadar defalarca yanlış kar alarmı verip durdular..
Pazartesi değil de salı bekleniyor sanırım.Şu cuma finallerim bitene kadar idareli idareli olsun sonra istiyorum ben :D
Havayi Koklayan Adam pazar yok dedi, sonrasini soylemedi :)
Yarin da Pazartesi-Sali'nin raporu gelir heralde, ne derse tutuyor.
Oh doydum valla kara :) 5 saattir geziyorum yarın da devam :D
Beşiktaş - çamlıca arası yol açık fakat çamlıca ara sokaklarda buzlanma var. Dikkatli olmak lazm.
İstanbulda nolur pazar gunu bişey olmasin gunes olsun guzel hava olsun :(
insallah bugunde kar yagar :) izlemesi bile zevkli oluyo :)
Kar yok fazla ama buzdan yararlanırım diye çıktım 1 saat önce,gel gelelim belediye heryeri tuzlamış :ofk:
Daracık ara sokaklarda 10 km ile yan vermenin burukluğuyle döndüm eve :(
Salı günü yeni bi dalga gelcek diyorlar bakalım hayırlısı :)
bugun yağmasında ne gun yağarsa yağsın :(
Halkalıya gel enes, ben az önce istem dışı driftler başlıklı konferans verdim :D
kar güzel bir olay ama ben araba kullanamıyorum o açıdan çok kötü :) ***** yazın 40 dereceyi gören bi cografyada ögrendim araba kullanmayı :D
enes abı bızım okulun otoparkı bembeyaz ve bomboş geçen sene bı taype-r donuyodu valla :D
beyler yollarda bı tuz var efsane. O kadar cok atmslar kı asfaltn rengı degsms ıbb tuz stogunu yarılamstr
daha kar yokmu ? :(
su an hava gunluk guneslık en azından bakırköy oyleee bende bakıp ahaa kar topluyorr hava dıyorum avutuyorum kendımı:)
etiler güneşli fakat sarıyer tarafından gelen gri bulutlar gümbüşün habercisi gibi. arabayı düzlüğe çekip silecekleri kaldırayım bari.
Gece yağsın.Birde şu anda yerlerin kuru olması iyi daha rahat kar tutar :)
Tuzlada hava günlük güneşlik bende kar topluyor diyorum ve kuru bir zeminin oluşması gece don tutmasıyla beraber kar yağarsa ve miktarda fazla olursa sabah güzel görüntüler olur :)
pazartesi-salı arası tekrardan kar yağacak yerde örtü oluşturur anadolu yakası daha çok kar alır
bu gece ve pazartesi aksam tekrar kar varmis ama buyuk miktarda olmasindan falan bahsetmedi..
onumuzdeki haftasonuna kadar hava cok soguk olacakmis, gece buzlanmalar olurmus
Eveeet acıbademde kar başladı.Yerler kupkuru hava açık ve direk kar azıcık azıcık yağıyor.
edit durdu :D
hadımköyde yağıyo şuanda cılızdan :D
saat 14,30 beylikdüzünde kar başladı..allah yardımcımız olsun..
kabataş hava açık yağmur kar yok :)
4. levent zemin kuru hava güzel sıkıntı yok :D