Ben de bir tahmin yapayım. Havalar kışın çok soğuk geçecek :D
Emir bu arada 18 Ocak gibi yeni ve sağlam bir sistem gelmesi öngörülüyormuş. Ne düşünürsün bu konuda de bakayım biz forum erbabına :D
Printable View
Ben de bir tahmin yapayım. Havalar kışın çok soğuk geçecek :D
Emir bu arada 18 Ocak gibi yeni ve sağlam bir sistem gelmesi öngörülüyormuş. Ne düşünürsün bu konuda de bakayım biz forum erbabına :D
Havada uçan insanlar var uçurtma misali :D bu nasıl bir rüzgar yahu ağaçları söktü
Beyler yarın Akşam İzmir to Sahibah Gökçen uçuşum var etkilenme olur mu ne dersiniz?
AHL için çok fazla iptal var
http://www.turkishairlines.com/tr-tr...dilen-seferler
SAW için geleceğin firmanın web sitesine bi bak alana gitmeden önce :)
Sanırım yeni bir kar sistemi geliyor... Daha net değilmiş de tutarsa geçtiğimiz karı x2 yapın...
Daha heyecan yapmayın,sistemin ilk kaymağını doğu avrupa yiyecek.
Ankara geçen hafta bu gün -11 dereceydi, bugün 11 derece, şakkaa gibii. :)
Ankara 1 saat sonra ciddi soğuma alacak.. ve gece dağ seviyesinde yüksek olan yerler kar geçişleri görecek.Merkez ise karla karışık yağmur ve yağmur alacak.İç batı anadolu bölgesi gelecek sistemde kar için rekor kırabilir.Özellikle Eskişehir-Afyon.. Şimdilik bu kadar detay yeterli :)
Benim durumum farklı abi :D Subaru aldığım seneler kışları kurak ve yağmurlu, diğer marka herhangi bir araç aldığım seneler kışları 30 40 cm kar ile geçiyor :D
Bu sene de Subaru aldım, yine kar yağmazsa artık bunun altında farklı şeyler arayacağım :D Yoksa diğer türlü çok kaymak yedik küçüklüğümüzden beri :D
24-26 Ocakta Abanttayım işallah kar yağar, var mı böyle bir öngörün :)