Denizli güneş açmaya başladı emir abi olmadı bizim sistem işi heralde baksana? :)
Bi de şey sorcaktım siteye her zaman giremiyorum açılmıyor sebebi ne olabılır??
(1.Soru Emir Abimize Gelsin :))
Printable View
Denizli güneş açmaya başladı emir abi olmadı bizim sistem işi heralde baksana? :)
Bi de şey sorcaktım siteye her zaman giremiyorum açılmıyor sebebi ne olabılır??
(1.Soru Emir Abimize Gelsin :))
Ankaraya yağan kara ve Subaruyla çıkan Altuğ'a muradına erdiği için kocaman tebrikler :hehe:
güncel durum nedir istanbul için
sabah maslakta çok güzel lapalapa yağıyodu soradan duruldu.Güneş açtı vs vs.
Anadolu yakası foto vs gördüğüm oldu orası lapa lapayagıyodu (kurtköy,ataşehir)
gelişme var mı istanbula dair?
kar yağışı gece ve akşam saatlerinde artacak hava sıcaklığının da etkisiyle yarın sabaha istanbul geneli yerde örtü oluşur 5 ila 30 cm arası.
yarın gün boyu pazar ve pazartesi gün boyu yağış var, gözüken veriler bu yönde 2 saate kadar istanbula deniz etkisi yağışlar ulaşmış olacak; ondan sonrası ***** deniz üstünden kütleler nereye gelirse oralar coşacak, mgm istanbul radarını takip edebilirsiniz :)
Gunesleniyoruz beylikduzunde
Bu şekilde yağıp tutarsa sakaryada sağlam kar olucak gibi sınav haftası iyi olmadı bu :)
beylikdüzü hava soğumaya başladı ..kar ne zaman başlayacak merakla bekliyoruz..
Kapalıcarsı semaları günlük güneşlik hava çok soğuk...
Altunizadede öğleye kadar tek tük attı ama şimdi kar toplayan cinsten güneş var. İş çıkışında neler olacak meraktayız :D
Sabah 8'de beylikdüzünde tipiye yakın yağdı epeycene karlandım montum falan bembeyaz olduydu :D
şimdi bahçelievlerde şezlong spec takılıyoruz güneş gözlüğüm kafamda
birazdan beylikdüzüne gidicem akşam mesai bitiminde hava durumu erotik olmaz umarım cuma akşam trafiğine bir de kar eklenmesin :D
pazar sabahı istanbul adapazarı akşamda dönüşüm var.sorun yaşarmıyım kış lastigiyle.
şuan kadıköy stock :)
http://mgm.gov.tr/sondurum/radar.asp...=34&rU=max#sfB
Radara göre gelen bir kütle var.
Ataşehir ve çevresinde yerler kuru, güneş kendini gösteriyor, accu anlık geç güncelleme yapsada gene bildi, face'deki yorumcular gece ve yrn belli bölgeler fazla kar alacak diye güncelledi
Güneşlide su anda başladı ve sağlam yağıyor .