Isı olması gayet ıyı,bakın trakya tarafı cokkk erken sogudu. Suan hava sıcak,bır sey olmaz dıyenlerı aksam yazılarını kota ederek o an kı durumu yazmalarını rıca edıyorum....
Hadımkoy tarafında oturan var mı?
Printable View
Isı olması gayet ıyı,bakın trakya tarafı cokkk erken sogudu. Suan hava sıcak,bır sey olmaz dıyenlerı aksam yazılarını kota ederek o an kı durumu yazmalarını rıca edıyorum....
Hadımkoy tarafında oturan var mı?
Istanbulda bahardan kalma hava var 10 derece uzeridir heralde hakkimkzda hayirlisi olsun :)
Bu havada kar yağmaz diyenler varda bu havada kar yagmıcakki :) 10derecelik bi soguma olucak, zamanı emir daha iyi bilir...
Edirne'de saat sabah 10:00 itibariyle kar yağışı başladı, muhtemelen akşama doğru İstanbul'a gelir.
METeo earth diye bir uygulama var. Ordanın uydu görüntüsünde gözüken tahmine göre 6 civarı sulu karla baslıcak gece 12 yi görmeden çok yogun kar yagısı tahmini var istanbul için.
hava fazla ılık değilmi istanbul için .. sonu felaket ile bitmesin
haber siteleri de kaynamaya başladı..
büyük patlamayı bekliyoruz.
Sabah hava güneşliydi şuan ufak çiselti ve kapalı hava var yer istanbul levent
Şuan Çayırova civarındayım.. Arabadaki sıcaklık göstergesi 17...
Az sonra denize giricez
Hava bahar gibi kar olmaz diyenlerin aksam saatlerinde yiz felci gecirme ihtimalleri var
Ankara için de aynı şekilde felaket bekleniyormu ?
önümüzdeki hafta okullar hiç açılmayabilir :)
bir arkadaşımız yarın kar yağacak okula gelmeyin diye söylemişti sözleşip ertesi gün okula gitmeme kararı almıştık :) evdekilerle bayağı bir inatlaşma sonucu o gün kar yağacak diye okula gitmedim. bizi satışa getirip okula giden arkadaşlar fulyadan Okmeydanı'na yürümek zorunda kalmıştı :D
emir ankara da durumlar ne kar şiddeti nasıl olur istanbula yogunlaşıp kaldık bir güzel acıklama ankara için bekliyoruz teşekkürler
istanbul için tam anlamıyla yağış akşam 8 gibi bastırır.17 ocak - 25 ocak dediğim aralığı bekleyin.Haliç donacak.
yav ankara istediği kadar kar aldı zaten :) bırakın da İstanbul için yoğunlaşalım