-
Suan zonguldak kastamonu arasi gidiyorum. Tam 4 çekerlerin eglence yolu haline gelmis :) zonguldaga ankara guzergahindan gelenler bilir tünel oncesi ve sonrasi hava durumu değişkenlik gösteriyor tünele girmeden kar yoktu çıktık tünelden heryer pert:D
Sapça tüneli bu arada dorukhanla karistirilmasin
-
Uzun sure kari ozliyecegiz istanbul'da... Belki sali gunu birseyler olur ama uzun sure tirt. Karadeniz cosmus durumda,heralde 4-5 gun full kar olur memleketimde.
-
Dün gece ve bugün ciddi kar gösteriyordu, hiçbir cacık yok :)
-
Erenköy parmak arası terliklerini giydi.
-
Çarşamba (1 Şubat) İStanbul Ankara
Peşembe (2 Şubat) Ankara İstanbul yapacağım....
Hava temiz görünüyor. Kar bastırır, yol kötü olur, Bolu'da kalırsınız tarzı tahmini olan var ise bilgilendirirse sevinirim :)
Kış Lastiğim zincirim vs tam...
-
-
sabiha gökçen tarafında durum akşam ne olur acaba ? o kadar yağmadı yağmadı akşam bastırırsa sıkıntı yaşamayalım :)
-
bayrampasadan sultangaziye geldim 3 dk içinde durum bu.
http://i.hizliresim.com/Er13Nv.jpg
-
Suan kastamonudayim. Kastamonu coşuyor :)))
-
güneşli gösteren MGM, şu an kar yağmaya başladı inceden Ankara'ya...
-
k.köy 2 derece
sulu kar var
-
Biz Antalyada 2 gündür resmen donuyoruz, yüz felcine sebep olacak bir rüzgar var.
Buralar böyle ise iç kesimleri düşünemiyorum.
-
Yağış yok ama kuru soğuk adam öldürür..
-
biraz mola..atmosferde bir müddet kararsızlık ve pattern değişimi olacak.şubat 10 - mart 10 arası yine çok yorulacağız.Antalya'ya dahi kar geri gelebilir.. 2 kere tahminler bizi yanıltsada gördüklerimi yazmaktan çekinmeyeceğim.Affı yok o beklediğim sistem elbet bu kışta tekrar uğrayacak.
-
Insallah kardesım,guzel haberlerını beklıyoruz. 10 gun buralar sessız :(
-
Bayrampasa karla karısık bişeyler yapıyor. inanılmaz soguk.
-
beylikdüzünde kar yağıyor
-
Şuan sultangazi lapa lapa yağıyor.
-
hava durumunda yağış gözükmemesine rağmen , şu an yenibosna da sulu kar atıştırdı :soru: