şuan benim beyincik vıcık vıcık.
Printable View
şubat 25'e kadar bu ayarda gidecek havalar.şubat 25- 5 mart arası ciddi derecede yüksek gidecek havalar.10-15 derece arası değişir.şubat ayı dediğiniz gibi pas geçiliyor.mart 5'ten sonra ay sonuna kadar soğuk periyotda sabit kalacağız.işte o vakit istediğimiz koşullar şu an gözüktüğü gibi gelir ve gerçekleşirse 6 ocak tarzı tekrar kara gömülürsünüz.en en kötü ihtimal 5 mart - 31 mart arası soğuk ve yağışlı geçecek daha net bir tabirle..
Emir 1-5 mart arasi Prizren nasil gorunuyor tarih yaklasti bir öngörün varmi?
Desene agaclar gene yalanci bahara kanip cicek acmaya baslayacak ve ardindan don gorup yanacaklar.
Yarın nasıl durumlar?
beylikdüzün de kar tipi şeklinde yağıyor .hava buz gibi
Basın Ekspress temiz :)
basın ekspres temiz , yağış yok şu an burda
kurtköyde güzel yağıyor ama böyle devam edermi bilmem. başka yerlerde varmı
Nazar değdi söndü gitti kar :)
Kayışdağı taraflarına yağıyordu.Maltepe sahil tarafına indikçe toza döndü.
Şuan hiçbir şey yok, hava sıcak sanki kar için.2 derece falan sanırım.
@GSI CLUB tek birşey sorucam.
Soğuk havayı geçtim.Allah aşkına şu yağışlardan ne zaman kurtulucaz.Bize net bi tarih veya en azından şu aydan sonra dahada olmaz diyemezmisin?
Normalde yağışlı havaları severim ama bu yıl nedense bıktırdı. Siyah arabanın bazı yerleri füme bazı yerleri kahverengi oldu, yağışlar bir süre kesilse iyi olacak
maalesef buna net bir cevap veremem.. mayıs ortasına kadar bu yağış periyodu bitmez.kimi yağış ister,kimi yağmasın cila atalım vb der ama genel gerçek mayısa kadar bu yağışların bol bol alınması ve yazı rahat geçirmektir.Zaten uzun vadede mayıs ortasına kadar öyle aman aman kurak bir süreç gözükmüyor.özellikle 25-26 şubatdada aşırı sağanak yağışlar mümkün..
dışarıda efsane bir soğuk var zaten yağmur değil sulu kar yağıyor :D
bu sistemde cacık olduğuna göre ilerisi için görünürde varmı umut yada dükkanı kapattıkmı :D
Bu havanin iyi olmayacagini 10 gun once soylemistim,hatta emir kardesim dahil bazi tahmimciler basinc degisimine inaniyordu. Benim bu tahmini yapmamda ki sebeb bilgi yada basinc haritasi okumak degil. Havanin surekli gic degistirip
On goru tahmini yapmakda zorlastirmasi. Boyle sistemler %90 sidikli hava birakiyor. Yani hava sicaksa ince yagmur/cise(ahmak islatan) Soguksa ince kar. Istanbul ve cevresi hep boyle...
Emir;subati kapattik artik,sanirim daha kar yok,martin basinda son bir supriz olur mu?
Ikinci sorum,bu son sogumadan once cok fazla isinir mi? ***** meyveler cicek aciyor ve yaniyor.
kar yoksa yaz gelsin hacı yeter :D
Saat 6 maltepede tipi şeklinde çok fena kar yağıyor. Siz uyandığınızda tahminimce erimiş olur