Kartal ara sokaklar bembeyaz. tam driftlik :D
Printable View
Kartal ara sokaklar bembeyaz. tam driftlik :D
İkitelli arena parkın oraya Tuzladan gittim geldim istoç taraflarında yağdı ama sadece beyazlattı tuzla tertemiz anadolu yakasında hareket yok ama çok fena buzlanma var dikkat
kar fılan yok yaw meteorolojının tutumuyor bu ara dedıklerı:)
Meteorolojinin suçu yok. Adamlar normal kar tahmini yapıyor. Ama medyanın bu abartmaları yok mu. Sanarsın felaket geliyor. Tornado geliyor aq.
oda ayrı bır konu tabıkıdeee:)
nedense gecelerıı yagıyor gunduz duruyor :D
silivri'de durum nasıl acaba akşama işimiz varda yol durumu filan nasıl acaba ?
Şuan camdan baktım yerler bembeyaz olmuş tipi şeklinde yağıyor :)
Ben de az önce camdan baktım Göztepe' de de güzel yağıyor :)
maltepe tepelerine yine başladı fenasından :D
kayışdağında anlatılmaz bır yağış var abartısız 5 dk da 3 cm doldu mukemmel yağıyor yerlerde kuru hemen tuttu
acaba bakırkoyede yağarmı :D dışarıyı goremiyorum gerçi ama şoyle 3-4cm tutsa sabaha erisede olur en azından tadını çıkaralım gece :D
Aksam üzeri arabaya cila gectim otoparka cektim cam kenarında oturup izliyodum :D bi 5 dk pc ye daldım kafamı kaldırdım bide ne göriyim heryer bembeyaz :D
Beylikdüzü fennaaaa feci yagıyorr..
maltepe E-5 üstü fena derecede pamuk gibi yağıyor şimdi yoldan geldik her yerde S şeklinde gidiyoruz düz-yokuş farketmiyor
annemlere geldim yemek yedim sadece..hiçbirsey yoktu..şu an Boğazköy bembeyaz..şaka gibi:)
topçular eskihisar feribotunda denizin ortasındayım. Güzel yağıyor ama tutmuyor. Yerler ıslak :D Şaka değil harbiden feribottayım.
ankara konusunu gorunce bu konuya yazasım gelmiyo ya :D
Avcılar firüzköyde yollar bembeyaz oldu yine
beyler durumlari tazeleyin pimi cekilmis bomba gibiyim :D
sabanci univ tarafı durum çok fena :D ilerleyen saatlerde istanbul parkdayız :D:D
ya beyler okmeydanı merkez buz tutmuş herkezzz
çok fena soğuk var allah dışardakilere yardım etsin cok fena.
kartaldan bildiriyorum yağmur bile yağmıyor hatta bulutlar bile bayağı az
başka memleket burası..
arkadaşlar varmı çıkıcak olan biz birazdan geçiyoruz istanbulpark otoparka :))
tekrardan başladı kar yağışı ve şiddetli :D
26 Ocakti yanilmiyosam Istanbula gittim 17 18 gun kaldim full karliydi, Urdun/Amman a dondum kar devam, bu sene saglam kis oldu :)
http://d1203.hizliresim.com/v/1/34f9s.jpg
Bu kar bizim icin siradan ama araplar bebek gibi seviniyo :D