emir selamlar,
13-20 şubat aralığı malatya merkezde durum ne olur.
Kar yağsın yağmur yağsın derdim o değilde, Gün içerisinde hayatın akışını olumsuz etkileyecek bi durum olurmu?
Printable View
emir selamlar,
13-20 şubat aralığı malatya merkezde durum ne olur.
Kar yağsın yağmur yağsın derdim o değilde, Gün içerisinde hayatın akışını olumsuz etkileyecek bi durum olurmu?
Emir yazlık lastiklere ne zaman geçelim :D
şubat sonunu beklemeden kışlıkları çıkartırız gibi :)
Emir selamlar,
Kayseri için
3-4 mart ve 10-11 mart
Erciyes ne olur, dun geldik cok az kar var bi tur daha kurtarır mı
Mart ta bi kapıdan baktırcak durum var mı ?
sevgili @GSİ CLUB modeller bu sene dansöz misali bir efsane bir kestane modeller sunuyor. Az çok günlük olarak takip ediyorum elimden geldiği kadarıyla ay sonuna doğru bi sinyal veriyor ecmwf sen ne düşünüyorsun bu konuda .
istanbul için kış lastiklerini çıkarabilirmiyiz artık her levazım virajlı yoluna girdimmi önden kaymaktan sıkldm :D
böyle giderse mart başı yazlıkları takıcaz gibi.
kar mar yalan bu sene
sistem mistem kolay kolay vurmaz gibi gelio bana artık:D
Eskişehir ve civarı içinde bi öneri alabiliriz yazlıklara geçilmeli mi
Bu saatten sonra kar anca TV'de...
25-26 şubatda trakya istanbul için sistem var lakin çok kısa süreli ve belki gelmeyebilir bile.. Mart aynını beklememiz şart ne olacaksa marta olacak son şansımız.eğer olmazsa bi 2007 gibi dramatik bir kış geçirmiş olacağız.
Kacan balik buyuk olur..
Uzun yillarin en sert sistemini kil payiyla kacirdik gibi
Belki trakya civarlari ucundan bisey yakalar
biraz önce radyoda dinledim.
ist. ,ç,n sulu kar görülebilir diyordu...
19 subat ???? Seneyi hatirlayan var mi :)
https://i.hizliresim.com/oOVn6R.jpg
Bir daha boyle ne zaman yagar bilinmez.
İstasyoncular olarak antifiriz ve cam suları elimizde kaldı patladık :D Ben hariç ben burayı takip ederek aldım stoğum yok. 10 tane takmatik kar paleti almıştım 4-5 sattım onuda iade ederim sorun değil .
Akşamki GFS ve ECM 26 şubat için hala umut olduğunu söylemiş biraz daha doğularsa Efsaneyi almamız içten bile değil
istanbul için kar zamanı .. haya li sanırım gerçek olacak hava soğudu birden .