-
Kis lastigi ile sorun yasamazsiniz.
Yeter ki yaz lastikleriyle trafigi felc eden sorumsuz cahiller olmasin ve kis lastiginiz bitik olmasin,yeterli.
Avrupa'nın bir cok yerinde adam kis kastigi ile 7 gun trafikte...
İnsallah sabaha karsi yogunlasicak kar 10cm den fazla ortu birakir.
-
an itibarı ile zeytinburnu hafif atıştırıyor
-
Durum guncellemsi :))
Aliexpreste alisverise dalmisin. But bakayim Dedim camda. Baya başlamış. Herhalde bir 15 dakikası var. Kurtkoyde Araçların üzeri çok ince tabaka olmuş bile.
-
Şimdi Atatürk havalimanından geldim.
Tem sultançiftliği yönüne kadar yağıyor ama basınekspress ve havalimanı kupkuru
Yolları tuzlamaya başlamışlar.
Don yoktu yumuşak kar vardı heryerde
Eyyorlamam bu kadar
-
Mecidiyeköyde 23:00 gibi başlamıştı gece 2 gibi çıktım Kavacık'a geldim komple güzel yağışlı, şimdiden tuzları bırakmışlardı yollara, yollar açık olur tahminimce
Henüz arabaların üstü anca tuttu, çimlerde ağaçlarda mücadele devam ediyor, yağış da ara vermiş gibi, birazdan bastırır yine Emir'in söylediklerine göre
-
Guncel 04:10: Kavacik guzel tuttu; sitenin icinde yollar, agaclar, arabalar her yer bembeyaz. Yerde takribi 3-5 cm dolu dolu kar var
-
05.25 günceli acıbademde hiç bişey yok ufak tefek beyazlıklar arabalarda sadece
-
-
Kurtköy de ara sokaklar kaplanmış araba üstü 5 cm var
-
Erenköy ıslak ve yağışsız.
-
İçerenköy'de Instagram kızlarına yönelik yağıyor
-
kar kar dediniz bu mu lan kar naber lan kar
:D
-
Ümraniyede yollar temiz arabaların üstü dolu, çalıca tepelere doğru yollarda tutmuş en iyi orası sanki..
-
beylikdüzü yollar temiz. kar ince ince yağıyor..
-
Sancaktepe Sultanbeyli yakacık bölgesi 5 cm civarı var, ara sokaklar bembeyaz. atıştırmaya devam ediyor.
-
Bahçelievler ve Basın ekspress'de yolda ıslaklık bile yok :D
-
Tüm İstanbul'a yağar, Bakırköy'e en son yağar derim hep, psikolojiden midir nedir gece hep uyanıp uyanıp camdan baktım resmen değil kar su tanesi bile yoktu. :D
2014 ve 2018 kışları tam hayal kırıklığıydı. Henüz daha kışın başı, Şubat da İstanbul'da verimli geçer genelde ama bir; 07-08 Ocak 2013, 17 Şubat 2015, 01 Ocak 2016 ya da 06-11 Ocak 2017 görür müyüz bilemiyorum. :)
-
Ataşehirde sadece çatılar beyaz
-