Gece kurtkoy okan sabanci civari nasil olur. Ona gore eglenceye cikalim![]()
Öncelikle örnek gösterip gururlandırdığınız için teşekkür ederim.Bu konu ile ilgili kısa özet geçersem;forumda mgmde çalışan bir abimin sayesinde h.sonu mgm'yi gezme fırsatım oldu.Yeri geldi sorduğum sorular onlara fazla prof geldi,yeri geldi ben yorumsuz kaldım.İşi fırınında gördüm.Onlarda haksız sayılmaz,neden sayılmaz çünkü benim gibi risk alacak gücü bulamıyorlar.Daha doğrusu devlet mgmyi resmen gidişata bırakmış.Yeterli maddi destek yok,bugün benim baktığım verileri anında aktarıp öteye taşıyacak pcler,veri cihazları olabilirdi mgmde ama devlet destek verdiği için halen deneme amaçlı yeni cihazlar deniyorlar,oturan bir sistem yok.Aslında bende doğru değilim,kimse benim gibi 1 ay öncesinden kar var diyecek riski alamaz,alıpta tutmazsa adamı hoplatırlar zaten,gerçi ben tutmasa bile tahmine devam ederdim tecrübe olurdu bana yanlışımı iyi görürdüm.Bünyamin önceden çok iyiydi,sonra o da baktı para geliyor tahmin yürüyor riske girmeden parayı seçti.Gökhan abur v.b onlarda yeterli değil.Türkiye sayılı adamların hepsi evinde oturup kendini motive etmek için tahmin yapıyor artık yada benim gibi forumdakiler gibi gönüllü yapıyor.Y.dışında da var absürt olaylar,örneğin ecmwf gfs gibi modellerin öğlen çıktısını stajyerlere yaptırıyorlar ve dikkat edin öğlen çıktısı en dandik çıktı oluyor.Ve o öğlen çıktısına göre pek çok ülke bizde dahil mgm tahmin yapıyor.Kısacası daha çok ekmek yememiz lazım,oturan süregelen bir sistem yok,riski emeği önemseyen sevdiği için yapan kurum ve çalışanlar az.eskisi gibi kar yağmayınca çalışanlarda eskisi gibi olmadımı noldu çözemedim..![]()
Progressive Trance & Progressive House Music Producer.
Spotify : https://open.spotify.com/artist/24ek...jQ&dl_branch=1
bildiğim kadarıyla 4-5 sene önce bir meteoroloji radarı kuruldu ama kurulum aşamasında yıldırım mı düşmüştü yoksa fırtınadan mı hasar almıştı o parça öyle kalmıştıböyle bir ülkeyiz genelde.
arka sislerini yakanlara....
Psn: theace85
Kurtköy sıkıntı yok,az çok alacaktır kar.İstanbula destek olarak yeni kütle yolda,sanırım 15dkya gelir.
Progressive Trance & Progressive House Music Producer.
Spotify : https://open.spotify.com/artist/24ek...jQ&dl_branch=1
Gitmeye degecek kadar yagarsa iki yanlayip bir ocakbasi yapilirtepeoren civarindaki arkadaslardanda haber bekliyoruz
Maslak fena olmuş instagram'da gördüm az önce
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)