Dipnot , elektrik te kesildi :D
Printable View
Dipnot , elektrik te kesildi :D
cayyolunda yarim saatdir yagiyo da bi yol olmayacak bence :D
Bıktırm Şu Kar dan artık Rpf1 lerımı takmak ıstıyorum kar lastıklerınden kurtulmak ıstıyorum :D
çayyolunda da yagıyor ınceden
arkadaşımı 23.30 da otobüse bindirdim şimdi aradı gölbaşını çıkmışlar yolda kalmışlar. gidemiyor otobüs diyor.
dikmende şu an yağıyo :D sabah kadar böyle devam ederse fena
hobaa :D yağacak diye bekliyoruz burdada ama daha tık yok abi
dikmende çıkacak birileri aranıyooorr :D
Ankara uyaaaannnnn :D
halısahanın ordaki ziraat mi?
yok yukardaki 4 yolun orda buyuk olan dıyım sn ordamısın
halısahanın ordakindeyim ben de
bende ziraatteyim ama son durağın oradaki :D siz arabayı nasıl cıkartıyosunuz burdaki yokuşlardan imkan yok çıkmaz cam gibi buz heryer
ana cadde dışındaki yolları kullanmıyorum evde cadde üstünde zaten :D
bizim yokuşu görsen kafanı camdan cıkarmak istemezsin ehehehe :D
valla superslick(kabak) lastiklerle mesanın yanında ki yokuştan aşağı kaydık iki üç gün önce allahtan bişey olmadan kurtardık tahmin edebiliyorum o yüzden :D
Bende konutkentten eskişehir yoluna inen yokuşta felaket yusuf yusuf yaşadım iki gün önce.Ne fren , ne gaz , ne motor freni ;;; rolentide inerken bile dümdüz kayıyordu araba allah korudu valla.Ama bugün bauhaustan aldım plastik cırtcırtlarımı ,,, deniycem ilk fırsatta :D
ben 18 csl yazlık lastıklerle sabah doğukent caddesine gitcem ya hayırlısı :D bide ilkerin ordan ucurumlu yoldn gıdıyorum genelde :D gecekondularından aradan
bence o aradan gitmemelisin lisedeyken ordan araba kayıp çatıya uçmuştu biz geçerken kar da vardı o gün tam,iç karartmiyim ama :D
plastik kelepçe , denemedim yarın deniycem kısmetse ama deneyip işe yaradığını söyleyen çok.akla yatıyo inceden :D
kararttın valla neyse duruma gore olmadı panoranın orda geccez :D bende almalımyım 18 e uygun varmı acaba :D
panoradan temiz temiz.. :D şekli şemali fotosu var mı bu kelepçenin?
http://www.gelisimsurucu.com/img/2crtsmallfx0.jpg
şunun iki kati uzun ve iki katı genişinden aldım BAUHAUStan.Bakalım noolcak :D
hıııı şimdi çaktım nolduğunu :D mantıklı aslında
Keklik de hava güzel :D
Kar tuttu +sis var cuma güni beklenen yoğun yağış nasıl olacak acaba
bence hiç şansı yok bunların :D ben farklı bısey sanıyodum kopup jantla dısk arasına falan kacıp sorun cıkarma ıhtımalıde olabılır sanırım :) sadece bi düşünce
kopadabilir çok sert kalın olursa lastiğede zarar verebilir değişik düşüncelere açık bi ürünmüş :D beyler çıkacam da yemedi nedense şuan :D
8 de kalkacak olmasam ben cıkardım valla :D yanıma 5 kg lık tuz alıp :D
ya işte tek çıkmak istemiyorum işin açığı :D
batıkentte arabalrın üstü hafif tuttu yollar felan temiz şu an için
Lapa lapa yagiyor suan
ulus fena yağıyor arabayı mecbur burda bırakıcam bu havada dikmene hiç zorlamaya gerek yok.
ulus tarafında arabasını sağlam yere bırakmak isteyen belediyenin tiyatrosunun otoparkına girsinler. anfa sorar personelim diyin;)
mamak lapa lapa...
balgatda lapa lapa suan
Atmayın beyler Ankaraya yaz gelmiş siz rüya görüyosunuz :D
Bende ulustayim suanda.bayagi yağıyor ama ana yollar temiz
Balgat Cevizlidere Maaşallah
Gopta guzel yagiyo durmaz umarim