paletli diyince aklıma geldi , elmadağda paletli yeni kasa pajero görmüştüm resmi araç.Gören bilen varmı?
Printable View
canımız ciğerimiz ankarda asker içim acıdı lo bu fotoları görünce cocuga pazar günü zaten komple kar küretmişler :D
[QUOTE=G60;3014492][YOUTUBE]zQJAjLUxZpI[/YOUT[/QUOT
evenasilgeldikbilmiyoruz.biz...:D
güzel olmuş ama yavan ses yok beyenmedim auahsuhsuhs...:)
aracı dikmende görüyorum,yanlış bilmiyorsam burada bir hastanenin bahçesinde duruyo hatta
Buda bizim antremanlarımızdan ufak bir kısım :P
http://www.facebook.com/video/video.php?v=3095124296745
geçen seneden bi görüntü :D
az önce camdan baktım camın önünden köpek geçiyordu köpek sürünüyor sandım meğersem ayakları karın içine gömülmüş :hehe: kar o kadar yükselmiş gölbaşında
köpek olayına çok güldüm :D tam da perşembe kar geliyo lastiklerimi değiştiriyim yarında yolda belde dert olmasın diyodum bugün perişan etti kar düşüncemin üstüne..
Beyaz fiesta van esat tarafında iyi show yaptı iyi patlamadı helal olsun :D
saat 1gibi dikmen caddesinden polisevine, ordan çetinemeçten konya yoluna çıktım başkent öğretmenevinden döndüm. konya yolunda kepekli kavşağından tekrar dikmen caddesine girdim.
bi kere yollar çok kötü. ama daha da kötüsü bu süreçte hiç kar temizleme aracı veya tuzlama aracı görmedim
Hondanın ön tampon kar küreme aracı gibi oldu en son evin sokağa geldim saplandım herkese iyi sabahlar :))
ahmet abi taksici çok komik olmuş :D
ya şu kardan azcıkta istanbula yağsa keşke :D