ana cadde dışındaki yolları kullanmıyorum evde cadde üstünde zaten :D
Printable View
ana cadde dışındaki yolları kullanmıyorum evde cadde üstünde zaten :D
bizim yokuşu görsen kafanı camdan cıkarmak istemezsin ehehehe :D
valla superslick(kabak) lastiklerle mesanın yanında ki yokuştan aşağı kaydık iki üç gün önce allahtan bişey olmadan kurtardık tahmin edebiliyorum o yüzden :D
Bende konutkentten eskişehir yoluna inen yokuşta felaket yusuf yusuf yaşadım iki gün önce.Ne fren , ne gaz , ne motor freni ;;; rolentide inerken bile dümdüz kayıyordu araba allah korudu valla.Ama bugün bauhaustan aldım plastik cırtcırtlarımı ,,, deniycem ilk fırsatta :D
ben 18 csl yazlık lastıklerle sabah doğukent caddesine gitcem ya hayırlısı :D bide ilkerin ordan ucurumlu yoldn gıdıyorum genelde :D gecekondularından aradan
bence o aradan gitmemelisin lisedeyken ordan araba kayıp çatıya uçmuştu biz geçerken kar da vardı o gün tam,iç karartmiyim ama :D
plastik kelepçe , denemedim yarın deniycem kısmetse ama deneyip işe yaradığını söyleyen çok.akla yatıyo inceden :D
kararttın valla neyse duruma gore olmadı panoranın orda geccez :D bende almalımyım 18 e uygun varmı acaba :D
panoradan temiz temiz.. :D şekli şemali fotosu var mı bu kelepçenin?
http://www.gelisimsurucu.com/img/2crtsmallfx0.jpg
şunun iki kati uzun ve iki katı genişinden aldım BAUHAUStan.Bakalım noolcak :D
hıııı şimdi çaktım nolduğunu :D mantıklı aslında
Keklik de hava güzel :D
Kar tuttu +sis var cuma güni beklenen yoğun yağış nasıl olacak acaba
bence hiç şansı yok bunların :D ben farklı bısey sanıyodum kopup jantla dısk arasına falan kacıp sorun cıkarma ıhtımalıde olabılır sanırım :) sadece bi düşünce
kopadabilir çok sert kalın olursa lastiğede zarar verebilir değişik düşüncelere açık bi ürünmüş :D beyler çıkacam da yemedi nedense şuan :D
8 de kalkacak olmasam ben cıkardım valla :D yanıma 5 kg lık tuz alıp :D
ya işte tek çıkmak istemiyorum işin açığı :D
batıkentte arabalrın üstü hafif tuttu yollar felan temiz şu an için
Lapa lapa yagiyor suan